Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 2.7.
Večeras smo izabrali zadnju epizodu serije "Ubojstva bez kajanja", još dvije serije, emisiju "Provjereno" i tri filma

TV Preporuke dana – Četvrtak 2.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u četvrtak, 2.7.

SERIJE / EMISIJE

Gradić na obali mora, 2. sezona, epizoda 5/12, HTV2 u 20:25 sati
Olivia preuzima ulogu sutkinje i pomaže Grace s njezinim problemom. Jack dobije posao koji će ga staviti na kušnju: posao pod svaku cijenu ili integritet?

Tužni bogataš, 1. sezona, epizoda 1/4, HTV1 u 20:50 sati
Četverodijelna serija nastala prema istoimenom romanu Pavla Pavličića o uredniku crne kronike koji će pomoći policijskom inspektoru da riješi tajanstveni nestanak jednog hrvatskog tajkuna.

Provjereno, Nova TV u 22:10 sati
Ekipa Provjerenog je otišla u Grčku i donosi vas najnovije informacije o stanju u ovoj državi i kako će se to odraziti na ostatak Europske unije. Razgovarali smo s dvjema ženama koje su se odlučile za mazektomiju. Što biste napravili da ugledate bebu ostavljenu u autu na ovoj vrućini? Napravili smo mali eksperiment s lutkom.

Ubojstva bez kajanja, 1. sezona, epizoda 6/6, HTV2 u 23 sata
U posljednjoj epizodi sezone nas čekaju neka iznenađenja. Thomas Schaeffer odluči napustiti policiju i vratiti se poslu na fakultetu, ali prije konačnog odlaska iz policije na površinu izlazi brutalan slučaj iz njegove prošlosti.

FILMOVI

Slatka Emma, Draga Bobe, HTV3 u 20 sati
U postkomunističkoj Budimpešti ruski jezik više nije obavezan u mađarskim školama tako da dvije učiteljice, ujedno i cimerice, Emma (Johanna ter Steege) i Böbe (Enikö Börcsök) gube do jučer siguran posao. Sada počinje njihova borba za opstanak jer se nijedna ne želi vratiti kući, u siromašno selo...

Pasja ljubav, HTV1 u 23:20 sati
Tri isprepletene priče o životu u različitim slojevima društva u Ciudad de Mexico završavaju sa fatalnom prometnom nesrećom. Octavio pokušava sakupiti dovoljno novaca da pobjegne sa svojom šogoricom te odluči svog psa Cofija uključiti u borbe pasa. Nakon što borba pođe po zlu, Octavio pobjegne u autu, preleti kroz crveno te uzrokuje prometnu nesreću...

Gotovo miran svijet, HTV3 u 23:20 sati
Krojač Albert (S. Abkarian) i njegova žena Lea (Z.Breitman) Židovi su koji pokušavaju obnoviti svoj posao u središtu Pariza 1946. Albert u svojoj krojačnici zaposli šetero ljudi, više nego što mu treba, ali svi su oni Židovi, osim Jacqueline (L. Azabal), koji su nekako preživjeli nacističku okupaciju. Polako se upoznaju kad kroje i šivaju mušku i žensku odjeću.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala