Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vin Diesel dovodi Kojaka na velika platna
Universal je dao zeleno svjetlo za filmsku adaptaciju kriminalističke serije "Kojak" s Vin Dieselom u glavnoj ulozi

Vin Diesel dovodi "Kojaka" na velika platna

 Dobre vijesti donosi Vin Diesel za sve one kojima je nedostajalo kriminalističkih drama u kino dvoranama. Vin Diesel vraća u život kultnu kriminalističku seriju Kojak iz 70-ih godina prošlog stoljeća.

Universal je spremno stao uz zvijezdu blockbuster franšize Brzi i žestoki, dao zeleno svjetlo i pripremio teren za filmsku adaptaciju "Kojaka".

"Kojak" je svoju premijeru imao 1973. godine, a lukavi njujorški policajac je na malim ekranima zabavljao publiku punih 5 sezona. Poručnik Theo Kojak svojim beskompromisnim stavom lovio je kriminalce, a ciničnim humorom osvajao publiku. Tellyja Savalasa, izvornog poručnika Thea Kojaka, u filmu će zamijeniti Vin Diesel. 

Prve pripreme za adaptaciju započele su prije nekoliko godina sa scenaristima Skyfalla Nealom Purvisom i Robertom Wadeom, koji su radnu verziju scenarija napravili 2012. godine. No, sa zelenim svjetlom Universala planovi su se ubrzali te je u projekt uskočio trenutačno sve popularniji pisac Philip Gawthorne. Philip Gawthorne, britanski scenarist, nedavno je dobio veliki zadatak napisati scenarij za remake SF filma Kocka

Uz zvijezdu Vin Dieselovog kalibra i svježeg scenarista, za kino hit s nostalgičnim notama treba osigurati još samo izvrsnog redatelja, a na tu objavu zasigurno nećemo čekati još dugo. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    1 4
    Mario1505 mario1505 @ 23.6.2015. 22:22
    Potpisujem kolegu alexija u potpunosti. Manite se ćorava posla, Hollywoodske glavešine!
  • #3
    0 5
    alexije alexije @ 22.6.2015. 14:25

    ne bih rekao da nedostaje ideja jer ima puno neispričanih priča iz stvarnog života. uzmi na primjer samo ljudske sudbine iz WWII usudio bih se reći da je to praktički neiscrpna tema. čak je i žuži jelinek jednom izjavila da bi htjela da njenu priču bijega mlade židovke iz okupiranog zagreba snimi spielberg, ali kako kaže "javila sam mu, nikako da dođem na red".

    ovo s kojakom je sramota, mislim da žele na lak način zaradit na staroj slavi, vjerojatno misle da će sam naslov prodat film.

  • #2
    1 0
    crocop97 crocop97 @ 22.6.2015. 13:01

    Holivud je ostao bez ideja pa uništavaju stare klasike,samo recikliraju

  • #1
    2 6
    alexije alexije @ 21.6.2015. 22:00

    vin diesel kao kojak? jesus! očekujem promašaj 1/1!

    to je bila kultna serija nastala u zlatnom dobu hollywooda s glumcem kao stvorenim za tu ulogu zato je kojak jedan jedini neponovljivi i ne treba ga oživljavati na filmsko platno mogu samo upropastiti uspomenu na njega.

    već su promašili sa shaftom, a sad će i sa kojakom. kako su krenuli za očekivati je da uskoro snime i film magnum P.I.!

Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala