Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 21.6.
Večeras nas čeka uzbudljiva završnica glazbenog showa "X Factor Adria" te zadnje epizode serija "Carstvo poroka" i "Udovac"

TV Preporuke dana – Nedjelja 21.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u nedjelju, 21.6.

SERIJE / EMISIJE

Radna akcija, Nova TV u 20:50 sati
Voditeljica serijala Renata Končić Minea i njen veseli tim pomažu novoj obitelji kako bi im priuštili dom iz snova kakav i zaslužuju.

X Factor Adria, RTL u 21 sat
Pred nama je veliko finale X Factor Adria! Šest superfinalista (Magdalena, 9Control, Amel, Iva, Highway trio, Bobi) u pravom spektalu gledamo večeras u Kombank Areni u Beogradu, a tko će pobijediti odlučujete isključivo vi!

Carstvo poroka, 3. sezona, epizode 11 i 12/12, HTV2 u 22:30 sati
Gyp kreće na Atlantic City, Nucky i Eddie moraju potražiti utočište, a Luciano sklapa neobičan dogovor. U zadnjoj epizodi treće sezone doći će do neočekivanih događaja i raspleta!

Udovac, 1. sezona, epizoda 3/3, HTV1 u 22:50 sati
U posljednjem dijelu napete mini serije nastavlja se utrka s vremenom kako bi se Malcolma dovelo pred lice pravde...

FILMOVI

Posljednja pljačka, HTV2 u 21:05 sati
Karizmatični Slim (S. Dorff), atraktivna Alex (K. Cliche), samozatajni Otis (C. Bennett) i pomalo obijesni Frank (S. McCarthy) najbolji su prijatelji, mladi ljudi izuzetno vješti u ekstremnim sportovima. Osim toga oni su i iznimno sposobni pljačkaši...

Magija, Doma TV u 21:35 sati
U svakoj ženi ima nešto vještičje, kazuje nam slavna spisateljica Alice Hoffman po čijem je romanu snimljena ova šarmantna romantična priča o dvije sestre koje otkrivaju sve tajne praktične magije. Šarmantan film koji neobičnim pristupom pokušava spojiti klasične elemente horora s pričom o ženskoj povezanosti, što zajedno tvori nadnaravnu romansu.

Knjižničar 3: Prokletstvo Judina kaleža, Nova TV u 21:50 sati
Treći dio serijala zgodno je i vrlo dopadljivo djelo koje bi se moglo ocrtati kao Indiana Jones u svijetu koji podsjeća na sagu Twilight, jer vješto uklapa stereotipne likove iz svijeta bajki i horora, s likom obrazovanoga i za akciju uvijek spremna detektiva.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala