Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


 Mark Wahlberg uvjeren da će Michael Bay režirati Transformers 5
Veliki planovi oko povratka divovskih robota - u proteklih nekoliko tjedana angažirana vojska scenarista

Mark Wahlberg uvjeren da će Michael Bay režirati "Transformers 5"

Foto: PR Photos

Bilo u dobrom ili lošem smislu, uz Transformers franšizu uvijek se spomene i redatelj Michael Bay. Blockbuster redatelja krasi kolokvijalni pojam "Bayham" koji među filmašima u Americi predstavlja neku vrstu vizualnog zločina, odnosno Bayov stil pokreta kamere, kompozicije i montaže kojima dobiva nešto prenapuhano, dinamično i izdvojeno.

U Transformers franšizi Bay ostavlja pečat pun eksplozija, neprestane akcije, zgodnih glumaca i glumica, ali i besmislenog pripovijedanja. No, koliko god možda negativno gledali na Baya, činjenica je da se drži tog nekakvog vlastitog redateljskog kursa koji ga čini prepoznatljivim - lošim, a ipak popularnim.

Još se od kolovoza 2014. pričalo da će Bay franšizu predati novom redatelju, no čini se da to ipak više nije slučaj.

Dapače i zvijezda franšize, Mark Wahlberg vjeruje da će Bay ponovno završiti iza kamera. No, u isto vrijeme, nije imao nikakvih informacija o iščekivanom nastavku.

Iako Bayev povratak još uvijek ne možemo potvrditi, sa sigurnošću možemo reći da postoje veliki planovi oko povratka divovskih robota, s obzirom da je u proteklih nekoliko tjedana angažirana vojska scenarista.

Po onom što smo zadnje čuli, Hasbro očekuje da će Paramount Pictures "Transformers 5" u kina isporučiti do 2017., što se trenutačno uklapa u raspored snimanja obojice - i Whalberga i Baya. Bilo kako bilo, znamo da se Wahlberg u nastavku svakako vraća kao Cade Yeager, a Bay će, ako ne kao redatelj, sigurno barem biti u ulozi izvršnog producenta.

A.G.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala