Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 15.6.
Večeras smo izabrali serije "Crna ruža" i "Djeca ljubavi", specijal emisije "X Factor Adria" te tri filma

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 15.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u ponedjeljak, 15.6.

SERIJE / EMISIJE

Crna ruža, 1. sezona, epizoda 193/210, Nova TV u 20:10 sati
Iz prkosa prema Kendalu, Ebru se pojavila na objedu, čime je sve iznenadila. Međutim, pravo iznenađenje uslijedit će tek tijekom objeda na koji će bez najave doći i Deniz.

Djeca ljubavi, 1. sezona, epizoda 5/8, HTV1 u 20:55 sati
Johnny pozove Shirley na mjuzikl Kosa pa ona nakratko pomisli da se promijenio. Ubrzo je uhvate prijevremeni trudovi što dovede do nesporazuma s glavnom sestrom koja sazna da je bila u tajnoj vezi s Johnnyjem. Joan razljuti mladi liječnik, a Annie nađe novi posao.

X Factor Adria, RTL u 21:05 sati
Jučer su nas napustili Adnan i Tarik te Antonio Krištović, a večeras nas očekuje veliki X Factor Adira specijal kako bismo se malo odmorili od uzbuđenja do finala koje je na rasporedu prvi dan ljeta, 21. lipnja!

FILMOVI

Signali nad gradom, HTV3 u 20 sati
Film majstora ratnog žanra Žike Mitrovića snimljen je prema istinitom događaju u kojem je u Karlovcu spašen kasnije poznati zagrebački gradonačelnik Većeslav Holjevac.

Detektiv i dama, HTV2 u 22:10 sati
U romantičnom trileru, uz izvanserijsku glumu Mimi Rogers, u kojem ona oživljuje sofisticiranu njujoršku damu, Claire Gregory, a Tom Berenger okorjelog detektiva iz Bronxa, Mikea Keegana, Detektiv i dama, Ridley Scott pokazuje rijetko viđeno redateljsko umijeće i iznimni vizualni talent, donoseći impresivne vizure New Yorka.

Dobrodošli u džunglu, Nova TV u 23:20 sati
Neponovljivi The Rock briljira u ulozi lovca na ucjene koji mrzi oružje i koji mora pronaći šefovog sina (Seann William Scott) iz udaljenog naselja u bespuću amazonske džungle. Akcija dolazi do usijanja u trenutku kad se sukobe sa zlim kriminalcem koji kontrolira cijeli grad (Christopher Walken) i počnu surađivati s lijepom članicom pokreta otpora (Rosario Dawson) u potrazi za neprocjenjivim artefaktom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala