Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Srijeda 10.6.
Večeras smo izabrali tri serije i tri zanimljiva filma od kojih izdvajamo klasičnu komediju "Riba zvana Wanda"

TV Preporuke dana – Srijeda 10.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u srijedu, 10.6.

SERIJE

Djeca ljubavi, 1. sezona, epizoda 3/8, HTV1 u 21 sat
Socijalni radnik odbije poništiti papire o posvajanju Annienog djeteta pa se Joan angažira da joj vrati dijete, a zbog toga ugrozi vlastiti posao.

Parada, 1. sezona, epizoda 2/3, RTL u 21:20 sati
Mladi homoseksualni par, Radmilo (Miloš Samolov) i Mirko (Goran Jevtić) žive zajedno, ali u tajnosti zbog osuda i napada zadrte zajednice. Radmilo (35) je uspješan veterinar koji ne želi isticati svoju seksualnu orijentaciju, no podržava partnera Mirka (30), čiji je san organizirati prvu uspješnu gay paradu u Beogradu.

Ljubav i novac, 1. sezona, epizoda 3/50, Nova TV u 21:25 sati
Elif se dogodilo ono čega se pribojavala: u avionu za Rim srela je Omera. Nakon slijetanja u Rim u zemlju mora unijeti kovčeg pun novca i pritom se riješiti Omera. Omer je primijetio da je Elif u velikoj nevolji.

FILMOVI

Medvjed i lutka, HTV3 u 20 sati
U glavnoj ulozi je velika francuska zvijezda pedesetih i šezdesetih godina i veliki seks simbol tog doba, Brigite Bardot, čiji je uspon počeo filmom I bog stvori ženu. Kad se prestala baviti filmom, posvetila se zaštiti životinja.

22 Jump Street, HBO u 20:05 sati
Jonah Hill i Channing Tatum spremni su za novi tajni zadatak u ovoj urnebesnoj komediji. Ovoga puta njihova misija ih vodi na fakultet gdje će pokušati stati na kraj tajanstvenom narko bossu.

Riba zvana Wanda, HTV2 u 21:50 sati
Film je moguće opisati samo u superlativima kao istinski klasik komedije, koji možete gledati bezbroj puta s jednakim entuzijazmom. Film je postao jedan od najdražih komedija mnogih filmskih zaljubljenika pa ne čude potpuno zasluženi hvalospjevi koji čak i danas stižu na adrese autora i glumaca ovog remek-djela komedije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala