Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uwe Boll opet ima ispade bijesa
Kontroverzni redatelj odlučio je iskoristiti svoj YouTube kanal kako bi svima rekao što misli o njima

Uwe Boll opet ima ispade bijesa

Njemački filmaš Uwe Boll sve češće puni novinske stupce svojim ispadima nego svojim novim filmskim uradcima.

Boll je poznat kao "moderni Ed Wood" te se proslavio snimajući stvarno loše filmove no sa vrlo visokim budžetom i poznatim glumcima. No nakon što je ostao bez priljeva novaca vratio se na nezavisnu scenu i snimio jedan od svojih poznatijih filmova - Rampage. Radi se o političkom trileru iz 2009. u kojem Brendan Fletcher glumi čovjeka sa željom za osvetom koji si napravi odijelo od kevlara te krene u ubilački pohod.

Film je dobio i nastavak 2014. u obliku filma Rampage: Capital Punishment no nije postigao neki značajan uspjeh. Međutim, Boll je odlučan napraviti još jedan nastavak te je odlučio iskoristiti online kampanje za sakupljanje novaca. No njegov prvi pokušaj neslavno je propao jer je sakupio tek 6 tisuća dolara od željenih 100. Ponovni pokušaj bio je malo uspješniji no još je samo nekoliko dana do kraja kampanje, a nije sakupljeno niti pola od željenog iznosa.

To je očito toliko razbjesnilo Bolla da je odlučio iskoristiti svoj YouTube kanal kako bi jasno i glasno svima dao do znanja što misli o cijeloj situaciji. Naziv videa "jeb*** se svi" koji je ikoristio kao ispušni ventil već dovoljno otkriva kakav mu je sadržaj. Režiser se nije okomio samo na crowdfunding kampanje poput Kickstartera već i na sve one koji ga nisu podržali, a nije imao ni riječi hvale za blockbustere poput Osvetnika.

Pitanje je je li ovo sve dobar marketinški trik kojim Boll pokušava svoju kampanju dovesti u centar pažnje u nadi da će u tih zadnjih par dana sakupiti dovoljno novaca. Ukoliko ga želite podržati možete na službenim stranicama Kickstarter kampanje.

Video koji slijedi sadržava eksplicitan govor:

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala