Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 7.6.
Večeras: zadnja epizoda "Kud puklo da puklo", predzadnja "Igre prijestolja", nova emisija "Radna akcija" i "X Factor"

TV Preporuke dana – Nedjelja 7.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u nedjelju, 7.6.

SERIJE / EMISIJE

Kud puklo da puklo, 1. sezona, epizoda 171/171, Nova TV u 20:05 sati
Večeras nas čeka veliko finale omiljene serije! Nakon vesele momačke, dečki se spremaju za svadbu. Ljubo iznenadi Stipu svojim dolaskom u Oštrovac i to s djevojkom Nadalijom. Njih troje dolaze kod Gavrana. Svi su presretni jer im se Ljubo pridružio. Odlaze u kupovinu mlade. Zdenka ipak uspije ucijeniti Milu da pozove Svetu i Barbaru koji radosno prihvaćaju poziv.

X Factor Adria, RTL u 21 sat
U prošloj emisiji napustila nas je Danijela Večerinović, a danas i sutra nas napuštaju još po jedan natjecatelj. Finale je sve bliže – 21.6.!

Radna akcija, Nova TV u 21:20 sati
Voditeljica serijala Renata Končić Minea i njen veseli tim pomoći će potrebitim obiteljima, onima koje je sreća zaobišla. Nezaposlenost, siromaštvo, teška bolest ili smrt člana obitelji, okrutnom igrom sudbine može zadesiti svakoga od nas, a takvim obiteljima tim Radne akcije olakšat će život i darovati dom o kakvom cijeli život maštaju!

Igra prijestolja, 3. sezona, epizoda 9/10, HTV1 u 21:35 sati
U predzadnjoj epizodi treće sezone, Robb i Catelyn stižu na vjenčanje, Jon mora dokazati svoju odanost, a Branova grupa se odluči razdvojiti. Daenerys ima daljnji plan protiv Yunkaija.

FILMOVI

Halimin put, HTV1 u 20 sati
Snažna drama inspirirana istinitim događajem. Nakon rata u Bosni, dobroćudna Halima iz Bosanske Krajine traži posmrtne ostatke svog muža i sina jedinca koji su likvidirani.

Šesti dan, HTV2 u 21 sat
Arnold Schwarzenegger glumi obiteljskog čovjeka koji je potajno kloniran i mora se boriti za svoj opstanak te pronaći način kako zaustaviti korporaciju koja ilegalno klonira ljude. Film je četverostruko nominiran za nagradu Saturn 2001. godine.

Poklon ljubavi, Doma TV u 21:45 sati
Jason Stevens je preživio putovanje na koje ga je poslao njegov djed Red Stevens kako bi dobio Poklon ljubavi. Taj dar uključuje upravljanje udrugom vrijednom milijardu dolara, no to stavlja na kušnju njegovu cijelu obitelj.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala