Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finale serije 'Kud puklo da puklo'
Veliko finale omiljene serije 'Kud puklo da puklo' prikazat će se ove nedjelje, 7. lipnja na Novoj TV

Finale serije 'Kud puklo da puklo'

U nedjelju 7. lipnja vidjet ćemo finalnu epizodu prve sezone Kud puklo da puklo, hit serije Nove TV koja ponosno nosi titulu najgledanije serije u 2014. i 2015. godini.

Uz Oštrovčane je svakog dana u prosjeku bilo gotovo 700 tisuća gledatelja koji su ih vjerno pratili pred malim ekranima. Popularni glumci dramske serije s elementima humora zabavljali nas svojim anegdotama skoro devet mjeseci, a ove nedjelje emitirat će posljednju, uzbudljivu 171. epizodu prve sezone.

Vrhunska glumačka postava, uzbudljiv scenarij, tečni dijalozi i nadasve zanimljiva radnja koja obiluje komičnim scenama bila je sigurna formula za uspjeh ove dramske serije. U prilog tome idu i podaci o gledanosti koji pokazuju da je serija rušila sve rekorde gledanosti i bila mjesecima omiljeni sadržaj na ekranu.

Osim što je serija postigla zavidne rezultate u Hrvatskoj, veliku popularnost postiže i u zemljama regije u kojima se trenutno prikazuje (BiH, Srbija, Crna Gora, a u lipnju počinje emitiranje i u Sloveniji). U ovom trenutku serija je kao format prodan u 30-tak zemalja svijeta.

Osim sjajne gledanosti serije, omiljeni likovi i radnja rado se prate i na društvenim mrežama, pa je tako službena Facebook stranica serije okupila više od 37 tisuća fanova. Jedna od većih senzacija bio je video spot VIS Tepavac, Sveto Tepavac Fenix s preko 82 tisuća pregleda.

Prva sezona broji 20-tak glumaca iz glavne postave, a imali smo prilike vidjeti i čak 70 glumaca u epizodnim ulogama.

I dok ćemo zadnju epizodu pogledati u nedjelju 7. lipnja, zadnja klapa pala je još sredinom ožujka. Zadnju scenu snimili su Milan Štrljić, Miodrag Krivokapić, Suzana Nikolić i Momčilo Otašević nakon čega je uslijedilo prigodno slavlje uz tortu i šampanjac.

Ne dobiva svatko nasljeđe od milijun eura, a još manje ultimatum da će taj novac dobiti ukoliko godinu dana provede u zabačenom selu i to u kući – bez struje i bez vode! No, sve je tu počelo. Tri glavna lika – Katarina, Krešo i Tomislav došli su u Oštrovac po svoj milijun. Kroz brojne avanture, spletke i zavjere kojima su nasmijavali gledatelje, mještani su ih pokušavali otjerati iz sela i preoteti novac od nasljeđa.

Nakon brojnih peripetija, Tomislav i Katarina koji su ostali u utrci za milijun, na kraju sezone odlučuju Oštrovčanima, koji su ostali bez svojih kuća, pomoći.

Pred nama je još cijeli tjedan uzbudljivih dogodovština iz omiljenog sela. Vidjet ćemo što će se dogoditi s Došenovom imovinom, a zabave zasigurno neće nedostajati.

Nakon što su se cijelu sezonu malo voljeli, a malo ne, ovoga petka omiljenog rendžera Damira i doktoricu Katu čeka veliki događaj. Nakon brojnih neuspjelih i lažnih svatova, ovoga puta konačno će izreći svoje sudbonosno da.

Veliko finale popularne serije pogledajte ove nedjelje i doznajte u čije će ruke napokon otići Đurin milijun!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 0
    krnjevo krnjevo @ 5.6.2015. 18:48

    Ako kažete da je ovo kraj 1. sezone, znači li to da ćemo na jesen gledati i nastavak? Serija je fakat vanserijska, samo se bojim da se u 2. sezoni ne razvodni.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala