Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zalijepite se za kauč uz TV 1000 i Viasat History
Od drama do horora TV 1000 vam osigurava zabavan početak tjedna, a Viasat History donosi zanimljivu novu seriju o vikinzima

Zalijepite se za kauč uz TV 1000 i Viasat History

Na TV 1000 stižu novi filmovi ponedjeljkom u 20.30h, pa ćemo tako u lipnju gledati Liama Neesona, Gwyneth Paltrow, Meg Ryan i Hugha Jackmana u najpoznatijim hollywoodskim hitovima.

A na kanalu Viasat History od 2. lipnja pratit ćemo sagu o Vikinzima, dokumentarnu seriju o ratnicima koji su od Newfoundlanda do Kaspijskoga mora pljačkali su i trgovali krznima, nakitom, robovima i oružjem.

Underworld, ponedjeljak, 01.06., 20.30h
U glavnim ulogama: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Michael Sheen, Shane Brolly, Bill Nighy

U ovoj mješavini horora i akcijskog trilera mladić koji je posvetio život pomaganju drugima nađe se u središtu žestoke borbe dviju skupina nadnaravnih zlikovaca. Michael Corvin student je medicine koji se neočekivano nađe upleten u situaciju koja izgleda kao sukob dviju dobro uvježbanih uličnih bandi. No ne zna da je to bio incident između dvije smrtonosne podzemne zajednice, nepoznate smrtnome svijetu, koje se bore za prevlast – vampira Djelitelja smrti i vukodlaka Likana. Selene (Kate Beckinsale) najbolji je lovac na vukodlake i otkriva da Likani planiraju uhvatiti čovjeka koji je vidio njihovu borbu. Počne pratiti Michaela po gradu i u njoj se javlja želja da ga zaštiti. No to joj postaje i teškoća kad ga napadne vođa vukodlaka Lucian (Michael Sheen), a čovjek kojeg želi spasiti postane zakleti neprijatelj.

Schindlerova lista, ponedjeljak, 08.06., 20.30h
U glavnim ulogama: Liam Neeson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Caroline Goodall, Jonathan Sagall, Embeth Davidtz

Film nagrađen sa sedam Oscara donosi istinitu priču o preživjelim žrtvama holokausta i čovjeku koji je postao njihov spasitelj. Nepopravljivi ženskar i ratni profiter Oskar Schindler koristi poljske Židove kao jeftinu radnu snagu za proizvodnju posuđa za Treći Reich. No nakon što u Krakovu svjedoči nasilnoj likvidaciji geta u kojemu su Židovi bili prisiljeni živjeti, polako počinje poimati razmjere nacističkoga zla. Kad njegove zaposlenike otpreme u logor, nađu se pod okrutnom čizmom sadističkog nacista Amona Goetha (Ralph Fiennes). Schindler uz pomoć svojeg računovođe Itzhaka Sterna (Ben Kingsley) sastavlja popis „nezamjenjivih“ Židova, podmićuje Goetha i uspijeva izvući iz logora 1100 osoba te ih dovesti na sigurno u svoju tvornicu municije u Čehoslovačkoj. Spielbergov evokativan epski film vizualno je moćan i iznimno emotivan.

Pogled s neba, ponedjeljak, 22.06., 20.30h
U glavnim ulogama: Gwyneth Paltrow, Christina Applegate, Mark Ruffalo, Rob Lowe, Mike Myers

Djevojka koja želi postati stjuardesa angažira umirovljenu veteranku tog posla Sally (CandiceBergen), bogatu i uspješnu autoricu, da joj pomogne savjetima i svojim utjecajem. Unatoč Sallynoj pomoći, Donna teško zadovoljava svoje poslovne ambicije, osobito kad je izda prijateljica tijekom letačke obuke, teškog predmeta koji predaje ogorčeni John Whitney, nekoć nadobudni stjuard koji je zauvijek prizemljen zbog bolesnog oka. Ima i ljubavnih problema jer se zaljubljuje u naočitog studenta prava kojeg obrazovanje veže uz Ohio, daleko od gradskih središta u kojima bi Donna željela raditi.

Kate i Leopold, ponedjeljak, 29.06., 20.30h
U glavnim ulogama: Meg Ryan, Hugh Jackman, Liev Schreiber, Breckin Meyer, Natasha Lyonne, Bradley Whitford

Meg Ryan glumi Kate McKay, modernu poslovnu ženu iz New Yorka koja zbog želje da uspije u okrutnom korporativnom svijetu nema mnogo vremena za ljubav. Kad njezin genijalni bivši dečko Stuart otvori portal u vremenu, eksperiment dovodi Leopolda (Hugh Jackman) iz 1867. godine u sadašnjost. Šarmantni neženja, i u svoje vrijeme „treći vojvoda od Albanyja“, potpuno je fasciniran 21. stoljećem. Privlačnost između otmjenog Leopolda i oslobođene Kate u zajedničkom obilasku grada razvija se u nešto dublje – u vezu koja je u opasnosti zbog Leopoldova privremenog kronološkog statusa.

Vikinzi, od 02.06. utorkom u 21.00h

Oni su bili krvožedni skandinavski ratnici i dobri obrtnici. Od Newfoundlanda do Kaspijskoga mora pljačkali su i trgovali krznima, nakitom, robovima i oružjem: svime što je imalo vrijednost. Otvorili su nove trgovačke rute koje se i danas koriste, osnovali su veličanstvene gradove kao što su Kijev ili Novgorod te zauzeli drevna čvorišta poput Yorka, Napulja i Istanbula. Saksonci iz Engleske plašili su ih se, no izrugivali su se njihovim pedantnim navikama uređivanja. Ukratko, oni su bili pirati sa stilom. Ova emisija prati Vikinge na njihovu putu te daje uvid u nova otkrića i pripovijeda nevjerojatnu priču s gledišta znamenitih stručnjaka o vikinškom ratovanju i načinu života.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala