Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 1.6.
Večeras smo izabrali serije "Downton Abbey" i "Kud puklo da puklo", novu epizodu "X Factora" i četiri odlična filma

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 1.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u ponedjeljak, 1.6.

SERIJE / EMISIJE

Downton Abbey, 4. sezona, epizoda 6/9, HTV1 u 21 sat
Ekipa sprema rođendansku proslavu za Roberta, ali Rose će im poremetiti planove. Nova organizacija poslova imat će neočekivane ozbiljne posljedice za Mary.

X Factor Adria, RTL u 21 sat
U jučerašnjoj live emisiji nas je napustila žena-majka-kraljica Jelena Đurić koja je s Katarinom Ninom Simić dobila najmanje glasova publike pa su obje pjevale pjesme spasa. Budući da je žiri bio neodlučan, Jelena je ispala na temelju lošije aktivnosti fanova na društvenim mrežama. Koji kandidat će danas pasti u milost i nemilost najvažnijih sudaca ovog showa – publike?

Kud puklo da puklo, 1. sezona, epizoda 167/171, Nova TV u 21:05 sati
Milica otima Tomislava i kreće prema Oštrovcu. Kada shvati da će Tomislav uzeti milijun, Marko s Damirom i Katarinom sjeda u auto, jureći Tomislava i Milicu. No, 24 sata je isteklo i Oštrovčani slave svoj milijun. Mile i Sveto odlaze s odvjetnikom po novac. Odvjetnik se polakomi i traži proviziju, no Oštrovčani ga glatko odbiju.

FILMOVI

Bijeli tigar, HTV3 u 20 sati
Film je bio ruski kandidat za 85. dodjelu nagrade Oscar, ali nije ušao u konkurenciju. Temelji se na istoimenom romanu ruskog književnika Ilye Boyashova.

Slava, HTV2 u 22:20 sati
Nova verzija Oscarom nagrađenog originalnog filma prepunog eksplozivne glazbe i plesa, Fame prati grupu talentiranih plesača, pjevača, glumaca i umjetnika tijekom njihovog četverogodišnjeg obrazovanja na New York City High School of Performing Arts, raznolikoj i kreativnoj školi u kojoj učenici iz svih društvenih slojeva dobivaju priliku ostvariti svoje snove i postići stvarnu i trajnu slavu… slavu kakva je moguća samo uz talent, predanost i golem trud.

Plaćenik, Nova TV u 23:20 sati
Američki glumac Eric Roberts ostvario je glavnu ulogu u ovom napetom akcijskom trileru u kojem će dokazati zašto je dobio nadimak Plaćenik!

Glup i gluplji, Nova TV u 01:20 sati
Glup i gluplji redatelja Petera Farrellyja jedan je od najslavnijih filmova devedesetih, komedija koja je svojim nerazblaženim humorom na granici degutantnosti promijenila pravila žanra te je otvorila vrata mnogim kasnijim holivudskim hitovima, od kojih su se tek iznimno rijetki uvjerljivošću približili ovom pionirskom biseru. Prije svega namijenjen mlađoj publici, ovaj film također sadrži i dovoljno klasičnoga komičnog materijala pa predstavlja zabavu za cijelu obitelj.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala