Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sam Neill zajedno s Rogerom Allamom u filmu The Hippopotamus
Sam Neill i Roger Allam glumit će u britanskoj komediji temeljoj na bestselleru Stephena Fryja

Sam Neill zajedno s Rogerom Allamom u filmu "The Hippopotamus"

Foto: PR Photos

Produkcijska kuća Metrodome Distribution kreće s novim projektom adaptacije romana Stephena Fryja "The Hippopotamus", a film će biti u kino distribuciji u Velikoj Britaniji i Irskoj.

Sam Neill potvrdio da se pridružuje Rogeru Allamu u glumačkoj postavi filma "The Hippopotamus", dok ćemo ostatak glumačke ekipe znati nabrojati tek u kolovozu kada će početi i snimanje filma.

Roman "The Hippopotamus" (prvi puta objavljen 1994.) fokusira se na Edwarda (Teda/Tedwarda) Wallacea i njegov boravak kod prijatelja Lorda Logana na seoskom imanju u Norfolku.

Sam Neill najpoznatiji je po glavnoj ulozi u filmu "Reilly, Ace of Spies", zatim po ulozi odraslog Damiena u filmu "Omen III: The Final Conflict " i dr. Alanu Grantu u filmu "Jurski park". Također je bio razmatran za ozbiljnog nasljednika Rogera Moorea, nakon što je Moore snimio posljednji film o Jamesu Bondu 1985. godine, ali se nije svidio producentu.

Film će se fokusirati na osramoćenog pjesnika Teda Wallacea (Allam) koji je pozvan kod prijatelja u misiju da istraži niz neobjašnjivih čudesnih iscjeljenja. Ted ubrzo pronalazi uzročnika fenomena, napaljenog tinejdžera Davida Logana koji je samo na korak do toga da postane prozvanim iscjeliteljem... ili možda bolje rečeno seksualnim perverzanjakom. Nesvjestan Davidovih neortodoksnih metoda, Davidov otac Michael (Neill) pristaje promovirati 'darovitost' svog sina, dok Ted žuri raskrinkati takozvana "čuda" i spasiti Davida od doživotnog stupa srama.

Scenarij filma napisali su Blanche McIntyre i Tom Hodgson, a na proizvodnji filma zajedno će surađivati Jay Taylor i Alexa Seligman.

A.G.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala