Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 28.5.
Večeras smo izabrali dvije serije, emisiju Provjereno i tri malo starija filma

TV Preporuke dana – Četvrtak 28.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u četvrtak, 28.5.

SERIJE / EMISIJE

Dr. Emily Owens, 1. sezona, epizode 7/13, HTV2 u 20:05 sati
Emily želi biti prva koja će postaviti dijagnozu omiljenom dostavljaču koji se srušio u bolnici, međutim on se dvoumi oko liječena. Will i Emily na skrb dobiju bolesnog zatvorenika prema kojem nikako ne uspiju biti objektivni zbog njegovih zločina.

Downton Abbey, 4. sezona, epizoda 5/9, HTV1 u 20:55 sati
U Downton Abbey stižu promjene koje će izazvati negodovanja kod Ivy i Daisy. Isobel moli Violet za milost, a Branson razmišlja o potencijalnoj novoj budućnosti za sebe i Sybbie.

Provjereno, Nova TV u 22:10 sati
Ekipa Provjerenog istražuje što je s plaćenim kućama koje budući stanovnici nikad nisu vidjeli, zašto se na policama trgovine nalazi strano povrće iako imamo dovoljno domaćeg, a za emisiju iskreno govori i nekoliko žena o svojim iskustvima s postporođajnom depresijom. Ekipa provjerava i higijenu u domaćim kafićima, a rezultati će vas iznenaditi!

FILMOVI

Ledena oluja, HTV2 u 22 sata
Iznimno hvaljena adaptacija istoimene novele Ricka Moodya o dvije disfunkcionalne obitelji iz Connecticuta. Scenarist James Schamus 1997. godine osvojio je nagradu za najbolji scenarij na filmskom festivalu u Cannesu.

Odbačen, Klasik TV u 22:10 sati
Film govori o čovjeku u kasnim četrdesetim godinama. Nevolja glavnog junaka je u tome što živi u "tranzicijskoj" sredini, kojoj je potrebna radikalna promjena i koja zahtijeva asketsku disciplinu. Drama je osvojila nekoliko nagrada na raznim festivalima.

Vojnik, Nova TV u 23:35 sati
Andersonov film žestoka je kritika potrošačkog društva budućnosti, u kojem čak i ljudi završavaju na otpadu kada im prođe rok. Izvrsno ostvarenje koje ponajviše plijeni pažnju fascinantnom vizualnošću i atraktivnom montažom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala