Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljene prve fotografije filma The Martian
Prvi pogled na "The Martian" redatelja Ridleyja Scotta prikazuju Matta Damona zatočenog na negostoljubivom planetu

Objavljene prve fotografije filma "The Martian"

 Napokon su stigle prve fotografije sa seta novog znanstvenofantastičnog filma Ridleyja Scotta The Martian.

Na radost svih obožavatelja znanstvenofantastičnog žanra Empire Online je objavio tri fotografije na kojima po prvi puta možemo vidjeti glavnog lika u svom punom kostimu i impresivnom okolišu negostoljubivog planeta Marsa. 

Iako su objavljene samo tri fotografije, pokazalo se kako su dovoljne za zagrižene obožavatelje romana Andyja Weira po kojemu je film snimljen. Narančasta tematska boja je zadržana i za filmsku adaptaciju pa tako možemo vidjeti Matta Damona koji tumači glavnu ulogu filma u upečatljivom svemirskom odijelu. 

U sličnoj ulozi Matta Damona smo mogli vidjeti u blockbusteru Interstellar prošle godine, a i sam dizajn svemirskog odijela podsjeća na njegovu ulogu dr. Manna u Nolanovom filmu. 

Vizualno dojmljiv, ali i nemilosrdan okoliš planeta Marsa rekreiran je u Jordanskoj pustinji, a sudeći po objavljenim fotografijama uspješno je dočaran reljef najbližeg nam svemirskog susjeda.

Adaptaciju romana "The Martian" Andyja Weira za filmska platna napisao je Drew Goddard.

U glavnoj ulozi botaničara i mehaničara Marka Watneyja nalazi se Matt Damon, a uz njega u filmu glume i Jessica Chastain, Kate Mara, Michael Peña, Kristen Wiig, Chiwetel Ejiofor, Jeff Daniels, Mackenzie Davis, Sean Bean, Donald Glover i Naomi Scott

Radnja filma prati snalažljivog Marka Watneyja, koji se nalazi u skupini prvih astronauta koji su stupili na tlo Marsa. No, uslijed velike oluje nešto krene po zlu i on ostaje zatočen na negostoljubivom planetu bez mogućnosti kontaktiranja Zemlje.

Zahvaljujući svojoj snalažljivosti i znanju uspjeva preživjeti usprkos svim preprekama, ali ako ubrzo sa Zemlje ne stigne spasilačka misija Mark Watney će, osim toga što je prvi čovjek koji je stupio na Mars, postati prva osoba koja je na Marsu preminula.

 "The Martian" potražite na kino repertoarima u studenome ove godine. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    cfnf cfnf @ 25.5.2015. 2:52

    Sorry Mark Watney,no nešt mi govori da bi ta čast prve osobe preminule na Marsu trebal otić Sean Bean-ovom karakteru..

  • #1
    2 0
    mario mario @ 24.5.2015. 19:46

    Knjigu sam čitao i skroz se uživio u Watneyevu avanturu. A sad, ne znam hoće li mi i film biti toliko napet jer su mi najdraže stvari u knjizi bili tehnički opisi, svako malo wikipedia i google i gledaj šta je taj uređaj i kako to radi. Skroz interesantno.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala