Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Olsen blizanke se neće vratiti u Punu kuću
Mary-Kate i Ashley Olsen definitivno se neće vratiti ulozi najmlađe članice obitelji Tanner - Michelle

Olsen blizanke se neće vratiti u "Punu kuću"

 Puna kuća se vraća u punom jeku, ali bez omiljene uloge, male slatkice Michelle. 

Ulogu Michelle, dugo vremena najmlađe članice obitelji Tanner, glumile su obje blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen, počevši svoju glumačku karijeru sa samo 9 mjeseci. Iako ih je ta rana uloga proslavila, blizanke Olsen se neće vratiti u oživljenoj seriji koju priprema Netflix.

Pregovori s originalnom glumačkom postavom još uvijek traju, no sudjelovanje Olsen blizanki je već dugo bilo pod upitinikom. Krajem travnja netom nakon objave novog serijala Mary-Kate i Ashley Olsen izjavile se kako nisu "Punu kuću" uvrstile u svoj raspored, što je kasnije John Stamos kao producent nove serije zanijekao. 

Sada je sigurno kako Mary-Kate i Ashley Olsen neće reprizirati svoju ulogu s ostatkom obitelji Tanner. Kako prenosi The Hollywood Reporter producent serije Robert L. Boyett je njihovu odluku komentirao na sljedeći način - Iako Mary-Kate i Ashley Olsen neće biti dijelom serije "Fuller House" znam koliko im je "Puna kuća" značila a one su još uvijek dio obitelji.

Također, još nema novosti o Bobu Sagetu i Lori Loughlin, koji još uvijek pregovaraju za repriziranje svojih uloga, a moguće je da izostanak Olsen blizanki neće biti jedina loša vijest, no do produkcije ima još vremena, a pregovori su još u tijeku.  

Izvorna postava serije za sada obuhvaća Jodie Sweetin (Stephanie), Candace Cameron Bure (D.J.), Davea Couliera (Joey) i Johna Stamosa (Jesse) koji će se naći u gostujućoj ulozi. 

Novi nastavci svoju premijeru će doživjeti 2016. godine na Netflixu, a pratit ćemo sad odraslu D.J. koja radi kao veterinarka, trudna je i nedavno je izgubila supruga pa sada živi u San Franciscu. Stephanie, koja je sad poznata glazbenica, i samohrana majka Kimmy sa svojom kćeri Ramonom sele se kod D.J. kako bi joj pomogle oko brige za njezina dva sina, J.D.-ja i Maxa, u očekivanju skorog rođenja bebe.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala