Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 22.5.
Za vas smo izdvojili Masterchef, novu epizodu serije Taoci, novu seriju Ne lažu samo ubojice i četiri uzbudljiva filma

TV Preporuke dana – Petak 22.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 22.5.
 
SERIJE / EMISIJE
 
Masterchef, Nova TV u 21 sat
Ovog petka preostalih 6 kandidata ide u nove izazove: na radnim jedinicama će ih dočekati čak dvije kutije iznenađnje, a ono što slijedi nitko nije očekivao!
 
Taoci, 1. sezona, epizoda 6/10, HTV1 u 21:40 sati
Eyal dobije upalu zbog čega Yael mora u bolnicu po lijekove te koristi gužvu da potraži Adamovu adresu. U njegovom stanu nalazi zanimljive informacije...
 
 
Ne lažu samo ubojice, 1. sezona, epizoda 1/6, HTV2 u 21:45 sati
Serija se temelji na kriminalističkim romanima Marije Lang, poznate švedske spisateljice o troje policijskih službenika koji hvataju najopasnije ubojice.
 
FILMOVI
 
Blitz, HTV1 u 20 sati
Detektiv Tom Brant dobiva zadatak da stane na put serijskom ubojici čije su žrtve isključivo policajci. „Blitz", kako su ga nazvali, je monstrum koji nemilosrdno ubija jednog po jednog policajca, a što je najgore, ostavlja malo dokaza i ne može mu se ući u trag. Ubojica svaki put vješto izbjegava Tomove zamke, zbog čega iskusni inspektor gubi kontrolu i počinje preispitivati sam sebe.
 
 
Brzi i žestoki 5, RTL u 21:10 sati
Vin Diesel i Paul Walker predvode povratak zvijezda iz svakog poglavlja eksplozivne franšize o brzini. Ovoga puta se na suprotnoj strani od zakona nalaze bivši policajac Brian O’Conner i bivši kažnjenik Dom Toretto.
 
Kuhar, Nova TV u 22:15 sati
Redatelj, glumac i scenarist Jon Favreau (Iron Man), donosi nam ovu simpatičnu priču o kuharu bez dlake na jeziku koji traga za ispunjenjem, a u jednoj od uloga se nalazi i Robert Downey Jr.
 
Lovci na glave, HTV3 u 23:10 sati
Ekranizacija istoimenoga romana autora Jo Nesboa, najpopularnijeg krimi pisca u Norveškoj. Izgleda da Roger Brown ima sve. On je najuspješniji norveški agent za zapošljavanje, "lovac na glave", oženjen lijepom vlasnicom galerije i u posjedu veličanstvene kuće. No nije sve tako savršeno...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala