Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Will Ferrell potpisao za film Lasse Hallströma
Redatelj "Čokolade" priprema obiteljsku komediju "Tom's Dad" u kojoj će naslovnog lika glumiti Will Ferrell

Will Ferrell potpisao za film Lasse Hallströma

 Will Ferrell će uskočiti u naslovnu ulogu novog filma redatelja Lasse Hallströma "Tom's Dad"

Najnoviji filmski projekt "Tom’s Dad" glasovitog švedskog redatelja, najpoznatijeg po filmu Čokolada, bit će prava komedija u čijem središtu će se naći otuđeni otac i sin. Uz uspjeh redateljevih dosadašnjih komedija i prošlogodišnje drame s istaknutim komičnim elementima Indijski začin na francuski način, očekuje se da će film privući veliku pažnju publike. 

Ulogu Tomovog oca Arthura preuzet će Will Farrell, iskusni komičar koji nas je pretprošle godine uveseljavao filmom Voditelj 2: Legenda se nastavlja, a ove godine akcijskom komedijom Get Hard. Za sad ostali dio glumačke ekipe nije određen, no casting je u punom žaru jer se početak produkcije filma očekuje već početkom 2016. godine. 

 

Izvorni scenarij za komediju "Tom’s Dad" je napisao Martin Casella, a finalnu verziju scenarija koji će stići na velika platna je doradio Keith Clarke. 

Radnja filma je smještena u 60-te godine prošloga stoljeća u američku saveznu državu Nevadu. Tamo se Arthur pokušava probiti kao zabavljač u noćnim klubovima. Iako je otac 12-godišnjem dječaku, svu svoju pažnju usmjerava na svoj nastup s cirkuskim životinjama. Njihov odnos dolazi u središte pažnje kada Arthurova bivša supruga odlazi na trotjedni godišnji odmor, a Arthur je primoran jedini se brinuti za svog maloljetnog sina. 

Kako će Arthur i njegov sin ponovno uspostaviti dobar odnos i međusobno se pobliže upoznati ostaje vidjeti kada film osvane na kino platnima. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala