Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 16.5.
Za vas smo izdvojili nove sezone serija Zavičaj i Uvod u anatomiju, novu epizodu Igre prijestolja i četiri odlična filma

TV Preporuke dana – Subota 16.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu, 16.5.

SERIJE / EMISIJE

Zavičaj, 2. sezona, epizoda 1/6, HTV2 u 21:05 sati
Večeras kreće druga sezona obiteljske sage koja govori o engleskoj povijesti 20. stoljeća. Serija je djelo nagrađenog scenarista Petera Moffata poznatog po uspješnicama Odvjetnička elita i Hawking, a u glavnim ulogama su John Simm, Maxine Peake i Julian Sands.

Igra prijestolja, 3. sezona, epizoda 2/10, HTV1 u 22:30 sati
Bran i društvo sretnu Jojena i Meeru Reed. Arya, Gendry i Hot Pie naiđu na Bratstvo bez stijegova. Jaime putuje s Brienne, a Sansa prizna Margaery svoje prave osjećaju o Joffreyu.

Uvod u anatomiju, 9. sezona, epizoda 1 – 3/24, RTL2 u 22:45 sati
Od večeras je na rasporedu deveta sezona ove popularne dramske serije, a prikazivat će se subotom od 22:45h i to tri epizode za redom. Nova sezona nosi nova iznenađenja, razočaranja i drame protagonista iz slavne bolnice koji se na početku sezone još uvijek prilagođavaju na novonastalu situaciju u bolnici i pokušavaju nastaviti sa svojim životima nakon teške avionske nesreće.

FILMOVI

Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze, RTL u 20 sati
Ako se nakon velikog uspjeha prvih dvaju filmova postavljalo pitanje mogu li autori Ladenog doba više, bolje, jače, Dinosauri dolaze dali su jasan odgovor – mogu!

Zamjena, HTV1 u 20:05 sati
Film je 2009. godine bio nominiran za tri Oskara, a u glavnoj ulozi je Angelina Jolie. Priča je inspirirana događajima koji su potresli Kaliforniju početkom 20. stoljeća.

Princ, Nova TV u 20:55 sati
Nakon otmice kćeri sve se počinje mijenjati za umirovljenog ubojicu koji se, kako bi riješio ovaj slučaj mora vratiti u život kojega se davnih godina odrekao. U mafijaškim krugovima on je poznat kao „Princ“, a kako bi spasio svoju kćer suočit će se sa svojim najvećim rivalom sa kojim ima burnu prošlost.

Pad crnog jastreba, HTV1 u 23:50 sati

Film slavnog redatelja Ridleyja Scotta temeljen na istinitim događajima, sjajan je ratni film o američkoj vojnoj misiji u Mogadishuu, u Somaliji. Što sve, nažalost, može poći krivo u misiji spašavanja možemo vidjeti u ovom napetom akcijskom remek-djelu ratnog žanra.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala