Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 15.5.
Za vas smo izdvojili finale serije Vatre ivanjske, Masterchef i tri odlična filma

TV Preporuke dana – Petak 15.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 15.5.

SERIJE / EMISIJE

Vatre ivanjske, 1. sezona, epizoda 140/140, RTL u 20 sati
Stigli smo i do posljednje epizode napete dramske serije! Ana i Dinka su u nevjerici zbog Magdaleninog priznanja da im je Dinka majka. Ana, Magdalena i Dinka razgovaraju o Petru, a Magdalena ih uvjerava da nije on kriv za Ginu, nego Elena. Elena napokon odlučuje - odlazi iz Ivanja k Luki.

Masterchef, Nova TV u 21 sat
Pred nama je drugi Gastroduel u kojem će vođe timova biti pobjednici iz prošle epizode. Tema: party roštilj! Tko će večeras ispasti?

Nijemi svjedok, 17. sezona, epizoda 9 i 10/10, HTV2 u 21:50 sati
Predzadnja epizoda 17. sezone donosi nam šokantni slučaj ubijene 15-godišnje djevojke, dok zadnja epizoda donosi neočekivane obrate za glavne likove!

Taoci, 1. sezona, epizoda 5/10, HTV1 u 22:05 sati
Eyalovo stanje je sve gore, ali Yael mu ipak uspije spasiti život. Napetost među članovima obitelji raste...

FILMOVI

Djeveruše, RTL u 21:35 sati
U produkciji Judda Apatowa, koji nam je donio neke od najboljih komedija zadnjih 10-ak godina stiže još jedna fantastična komedija sa srcem i dušom koja je bila veliki hit kada se pojavila u kinima. Među brojnim nominacija i osvojenim nagradama izdvojit ćemo nominacije za najbolji scenarij i najbolju sporednu ulogu (Melissa McCarthy) na Oskarima te nominacije u kategoriji nabolje glumice (Kristen Wiig) i najboljeg filma na Zlatnom globusu.

Ta luda ljubav, Nova TV u 22:15 sati
Steve Carell, Ryan Gosling i Emma Stone pojavljuju se u glavnim ulogama u ovoj hit romantičnoj komediji redateljskog dvojca Glenn Ficarra i Johna Requa. Cal Weaver ima četrdeset i koju i živi svoj san – ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov "savršen" život brzo se raspada.

Crvenkapica, Nova TV u 0:40 sati
Redateljica Sumraka Catherine Hardwicke predstavlja očaravajuću viziju svima poznate bajke. U glavnoj ulozi pojavljuje se mlada hollywoodska zvijezda Amanda Seyfried.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala