Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 14.5.
Večeras smo izdvojili utakmicu Europske lige, tri serije, emisiju Provjereno i tri zanimljiva filma

TV Preporuke dana – Četvrtak 14.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u četvrtak, 14.5. uz nogometnu utakmicu UEFA polufinale Europske lige između Dnipra i Napolija.

SERIJE / EMISIJE

Vatre ivanjske, 1. sezona, epizoda 139/140, RTL u 20 sati
Večeras nas čeka pretposljednja epizoda omiljene serije. Šest mjeseci nakon nemilih događaja junaci naše priče prošli su kroz velike promjene, pogledajte o čemu je riječ.

Kuća od karata, 2. sezona, epizoda 10/13, HTV1 u 20:50 sati
Lisa se useli k Rachel što se nikako ne sviđa Dougu. Predsjednik Walker suočava se sa svojim problemima, a pred Frankovom kućom se nađe bombaš koji je planirao napasti Claire zbog pobačaja.

Provjereno, Nova TV u 22:10 sati
Branka Marinov, čijeg je supruga ubio nedavno smaknut Vinko Žuljević Klica, prvi put govori za televizijske kamere, a ekipa Provjerenog donosi priču o hrvatskom podzemlju. Saznajte sve o djevojkama koje su hvale vrijednu humanitarnu akciju dovele i u Hrvatsku. Ove i još druge zanimljive teme vas čekaju u večerašnjem izdanju Provjerenog.

Psihološki pristup, 2. sezona, epizoda 3/9, HTV3 u 23:20 sati
Albie (Robert Carlysle) je ubio inspektora Bilborougha (Christopher Eccleston), a njegov zamjenik Wise od početka ima podjednako napet odnos s Fitzom, koji je policiji vrijedan samo dok postiže pozitivne rezultate.

FILMOVI

Budimpeštanske priče, HTV3 u 20 sati
Mađarska drama koja istražuje poslijeratno mađarsko društvo koji se želi domoći Budimpešte je bila predstavljena 1977. godine na Canneskom filmskom festivalu gdje je bila nominirana za Zlatnu palmu.

Moćna Afrodita, HTV2 u 23:10 sati
Uz uobičajeno sjajnog Allena, u glumačkoj ekipi zablistala je mlada Mira Sorvino, koja je za ulogu Linde Ash nagrađena Oscarom i Zlatnim globusom za najbolju sporednu glumicu. Allen je bio nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg izvornog scenarija. Od poznatih imena u glumačkoj su ekipi i Helena Bonham Carter, oskarovac F. Murray Abraham, Peter Weller i Michael Rapaport.

Najdulji tjedan, Nova TV u 23:45 sati
Razmaženi bogataš (Jason Bateman) se nađe na ulici i seli kod prijatelja čija mu se djevojka svidi (zasnosna Olivia Wilde).

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala