Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove sezone omiljenih serija na RTL2
Na male ekrane stižu nove sezone odličnih sitcoma i humorističnih crtanih serija

Nove sezone omiljenih serija na RTL2

Foto: RTL

Ljubitelje odličnih sitcoma i humorističnih crtanih serija ovog proljeća na RTL2 očekuje prava poslastica – nove sezone njihove omiljene razonode!

Od 16. svibnja gledatelji će moći pratiti devetu sezonu Uvoda u anatomiju, a prikazivat će se subotom od 22.45h i to tri epizode za redom. Ova popularna američka serija je odavno stekla popularnost i u Hrvatskoj, a do sada je nagrađena brojnim Emmyjima i Zlatnim globusima. Serija prati život doktorice Meredith Grey te njezinih kolega i prijatelja iz bolnice Seattle Grace.

Deveta sezona nosi nova iznenađenja, razočaranja i drame protagonista iz slavne bolnice koji se na početku sezone još uvijek prilagođavaju na novonastalu situaciju u bolnici i pokušavaju nastaviti sa svojim životima nakon teške avionske nesreće. Doktor Shepherd će se uskoro naći na prekretnici karijere nakon što ga zadesi ozbiljna nezgoda, a Meredith Grey očekuje iznenađenje života koje će joj svakodnevicu preokrenuti naglavačke. I doktorica Bailey će se suočiti s važnim životnim odlukama, a traumatično iskustvo doktorice Robbins uvelike će utjecati na njezin odnos s doktoricom Torres.

U eteru RTL2 će se i dalje prikazivati zgode i nezgode najpopularnije animirane obitelji, a petnaestu sezonu Simpsona gledatelji mogu pratiti od 17. svibnja, od ponedjeljka do nedjelje od 20.05h. Homer, Marge, Bart i Lisa Simpson su animirani junaci popularne serije koju je za FOX Network stvorio Matt Groening.

Serija je postala jedan od prvih velikih hitova spomenute kuće, a uz to je i jedna od najuspješnijih televizijskih serija u povijesti tog medija te je, zasluženo, nagrađena i Emmyjem. Simpsoni su parodija američkog načina života, prikazuju američku kulturu i društvo, a često se koriste i šalama na vlastiti račun. Radnja serije odvija se u imaginarnom američkom gradu Springfieldu, a fraze likova iz serije su vrlo brzo s malih ekrana prešle u stvarni život i na svojevrstan način, baš poput samih likova, obilježili američku, ali i svjetsku pop-kulturu.

Od 19. svibnja kreće i sedma sezona Kako sam upoznao vašu majku, serije koja prati Tedove ljubavne priče i njegove prijatelje koji mu pomažu pronaći srodnu dušu! Na početku sezone Robin još gaji osjećaje prema Barneyu, Marshall i Lily se presele u predgrađe, a Robin pomisli da je trudna i kaže Barneyu da je on otac. Ted nazove bivšu djevojku Victoriu i nada se da još ima šanse kod nje. Ona se treba udati, no ostavi zaručnika zbog Teda. To su samo neke avanture ovih simpatičnih junaka, a sudeći prema pozitivnim komentarima kritičara te pohvalama publike, izgleda da su stvarne zgode i nezgode u privatnim životima samih autora, Cartera Baysa i Craiga Thomasa, bile odlična inspiracija za stvaranje jedne od najuspješnijih humorističnih serija posljednjih godina.

U prilog tome idu i utjecajne nominacije i nagrade koje svake godine dobivaju izvršni producenti, scenaristi, ali i glumci, kao na primjer Neil Patrick Harris, koji se zbog svoje simpatične interpretacije Barneya Stinsona već nekoliko godina zaredom nalazi na popisu nominiranih za prestižne nagrade Emmy i Zlatni globus. Ted Mosby i njegova ekipa će u novim nastavcima sedme sezone zabavljati gledatelje nepredvidljivim, nevjerojatnim, uvrnutim i nezamislivim događajima. Epizode sedme sezone gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu.

Stoga ne propustite uživati i zabaviti se uz ovu i ostale omiljene serije na RTL2 – kanalu na kojem vlada "samo zabava"!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala