Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Veliki filmski kviz gostuje u KARLOVCU!
15. svibnja, u 20 sati - Papa’s Bar, FAK-ov najbolji filmski kviz na ovim prostorima gostuje u Karlovcu

Veliki filmski kviz gostuje u KARLOVCU!


Nakon 14 uspješnih večeri u zagrebačkom Studiju smijeha, a zatim i u Produkciji kulture Aplauz, FAK-ov Veliki filmski kviz 15. će svibnja gostovati u susjednom nam Karlovcu!

U petak, 15. svibnja, s početkom u 20 sati u Papa’s Baru - Karlovac, pod neizostavnim vodstvom neuništivog stand-up komičara Gorana Vugrineca Goca, FAK-ovci će održati svoj prvi kviz izvan Zagreba. Karlovačke ljubitelje filma i kvizova dočekat ćemo brojnim raznovrsnim kategorijama dupkom punim kvalitetnih pitanja i mozgalica. Na kvizu se sudjeluje u ekipama od minimalno dva i maksimalno četiri člana.

Sve zainteresirane molimo da nam se što prije prijave putem online obrasca ili na e-mail [email protected] (u naslov maila stavite Prijava za kviz, u sadržaju poruke spomenite ime ekipe i broj članova). Ulaznica iznosi 15 kuna po osobi. A sad ono najbitnije – što će vas dočekati ako nas posjetite u Karlovcu?

Nakon uvodne kategorije pod imenom Čovjek koji je previše znao (pitanja općeg znanja o filmovima i serijama), slijede Pisma s Iwo Jime, u kojima će natjecatelji morati prepoznati o kojim je filmsko-televizijskim likovima riječ na temelju njihovih fikcionalnih pisama napisanim u prvom licu. U kategoriji Sofijin izbor sretne ekipe iz publike moći će odabrati dvije tematske kategorije na koje će morati odgovarati čitava dvorana, a nakon toga nas čekaju tri srodne kategorije: u Ko to tamo peva morat ćete prepoznati film po pjesmama, u I See Dead People po fotografijama, a u You Talkin’ to Me? u traženju odgovora pomoći će vam isječci razgovora iz filmova. Kategorija Pogodi tko dolazi na večeru donosi nam hintove o poznatim filmskim djelatnicima (što prije pogodite – više bodova dobijete), a u velikom finalu dvije najbolje ekipe snage će odmjeriti u kategoriji Točno u podne, gdje ćemo ih izrešetati brzopoteznim pitanjima koja će odlučiti prvog karlovačkog pobjednika Velikog filmskog kviza!

Zbog ograničenog broja mjesta sve vas molimo da nam se što prije prijavite. Veselimo se FAK-ovom prvom posjetu Karlovcu i posebno se zahvaljujemo Kinoklubu Karlovac na velikodušnoj odluci da nam posudi svu potrebnu opremu.

Vidimo se petnaestoga!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala