Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 10.5.
Izdvajamo premijeru 3. sezone Igre prijestolja, a od filmova Terminatora (Schwarzenegger), Iza rešetaka (Stallone) te Seks i grad 2

TV Preporuke dana – Nedjelja 10.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u nedjelju, 10.5.

SERIJE / EMISIJE

Mušketiri, 1. sezona, 2. epizoda, HTV1 u 18:05 sati
Hoće li mušketiri na vrijeme otkriti opaki plan poznatog kriminalca Vadima i spriječiti ga u pokušaju da ugrozi monarhiju? Hoće li d'Artagnan dokazati da je vrijedan toga da postane mušketir?

X Factor Adria, RTL u 20 sati
Prošlu nedjelju smo se u Kući sudaca oprostili od troje kandidata iz tima Željka Joksimovića i troje iz Massimovog tima. Večeras o troje najboljih iz timova odlučuju Aleksandra i Tonči Huljić.

Kud puklo da puklo, 1. sezona, 151. epizoda, Nova TV u 20:55 sati
Pijane Milica i Ane dolaze mladencima u sobu kako bi im dale savjete kako se ponašati u prvoj bračnoj noći. Tomislav i Snježana ih zgroženo tjeraju. Kada napokon ostanu sami, nastupa novi problem – Snježana osjeti micanje bebe, što u Tomislavu izazove gađenje.

Igra prijestolja, 3. sezona, 1. epizoda, HTV1 u 21:20 sati
I u trećoj sezoni višestruko nagrađivane serije se nastavlja epska priča o dvoličnosti, izdaji, plemenitosti i časti te jurišu na slavodobitnu pobjedu. Treća sezona je snimana u Sjevernoj Irskoj, Hrvatskoj, Islandu i Maroku.

FILMOVI

Armin, HTV1 u 20 sati
Armin sa svojim ocem Ibrom odlazi u Zagreb na audiciju za film njemačkog redatelja. Film je osvojio desetak relevantnih nagrada i bio je prikazan na mnogo filmskih festivala.

Doc, HTV3 u 20:40 sati
Klasični američki vester govori o oružanoj bitci kod O.K. Corala i o naslovnom licu, Docu Hollidayju, koji putuje u Tombstone kako bi pomogao svom prijatelju Wyattu Earpu u njegovim političkim aspiracijama.

Terminator, HTV2 u 20:55 sati
Legendarni Terminator Arnold Schwarzenegger u filmu Jamesa Camerona koji je postao klasik, a njegova uloga je postala ikona dehumanizirajuće budućnosti, zastrašujuća spodoba ljudskoga obličja i mehaničkog ustroja, koje redatelj sve do kraja filma fizički ogoljava do bezličnog čeličnog kostura.

Iza rešetaka, RTL2 u 21 sat
Na HRT-u možete gledati klasik s Arnoldom Schwarzeneggerom, a na RTL-u 2 Sylvestera Stallonea u odličnom kriminalističkom trileru koji neki i dan danas smatraju jednim od najboljih u Stalloneovoj karijeri.

Seks i grad 2, Nova TV u 23 sata
Četiri omiljene cure iz najseksi grada na svijetu vraćaju se u novoj pustolovini! Riječ je, naravno, o Carrie, Samanthi, Charlotte i Mirandi koje će se nakon pune dvije godine ponovno susresti i doživjeti najveću avanturu svojih života do sada.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala