Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 7.5.
Za vas smo izdvojili nogometnu utakmicu, nove nastavke omiljenih serija, a od filmova dramu, triler i horor

TV Preporuke dana – Četvrtak 7.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u četvrtak, 7.5. uz nogometnu utakmicu UEFA polufinale Europske lige između Seville i Fiorentine.

SERIJE / EMISIJE

Vatre ivanjske, RTL u 20:10 sati
Nakon konačnog raskida s Viktorom, očajna Magdalena odlazi Dinki te tamo nailazi na Anu od koje traži pomoć i podršku. Ana se lomi, no ipak staje na sestrinu stranu. Patrik se boji za Dinku te je uz lažnu ispriku odvede iz Ivanja...

Kud puklo da puklo, Nova TV u 21:05 sati
Mile dovodi ovršitelje u Aninu krčmu, usput ih navodeći da misle da su zapravo u Krasincu. Tu ih natjera da popiju par rakija, a kasnije ih Stipe, preodjeven u policajca, zaustavlja i optuži da su pijani. Nudi im da se vrate odakle su i došli ili će ih privesti...

Kuća od karata, HTV2 u 21 sat
Frank pomaže Walkeru razriješiti energetsku krizu koju je izazvala kineska trgovinska blokada, a Claire izmanipulira Triciu da povjeruje kako Christina želi postati predsjednikova ljubavnica. Dougovi osjećaji prema Rachel su sve jači i to počinje stvarati probleme.

Provjereno, Nova TV u 22:10 sati
Ekipa Provjerenog donosi pozadinu slučaja koji je šokirao svijet: talijanski znanstvenici dobili su šest godina zatvora jer nisu predvidjeli potres! Čeka vas i priča o krađi drva iz Hrvatskih šuma te otvorena priča jedne obitelji u kojoj seks nije tabu tema.

FILMOVI

Ljubavni film, HTV3 u 20 sati
Drama iz 1970. godine bila je mađarski odabir za najbolji strani film za 43. dodjeli nagrade Oscar, no nominacija nije bila prihvaćena. Film govori o ljubavi i nadi među ljudima.

Nuspojave, Cinestar Premiere 1 u 21 sat
Provokativni triler o Emily i Martinu (Rooney Mara i Channing Tatum), uspješnom njujorškom paru čiji se svijet drastično promijeni kad novi lijek kojeg je Emily dao njen psihijatar (Jude Law) za liječenje depresije prouzroči katastrofalne nuspojave.

Put bez povratka 5, Nova TV u 23:40 sati
U petom filmu kultnog horror serijala, kojega ovog puta režira Steven Quale, skupina prijatelja shvati da Smrti i nije tako lako pobjeći. U ulozi mrtvozornika Bludwortha ponovo se pojavljuje legendarna horror ikona, Tony Todd.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala