Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV preporuke dana - Srijeda 6.5.
Za vas smo izdvojili nove nastavke omiljenih serija kao i fantastične filmove - birajte između filma noir, komedije ili drame

TV preporuke dana - Srijeda 6.5.

Ukoliko vas ne zanima okršaj Barcelone i Bayerna koji se od 20:35h prenosi na HTV2 pogledajte koje smo serije i filmove izdvojili za vas u večernjem terminu.

SERIJE

Crna ruža, Nova TV u 20:10h
Stanovnici konaka djevojkama, koje zbog svoje majke proživljavaju teške trenutke, nisu rekli što se dogodilo s Narin. Međutim, kad su Maja i Ada saznale da je Narin izbola njihovu majku, zauvijek su okrenule leđa obitelji Šamverdi. Odluka javnog tužitelja zavila je konak u crno, a Narinina sudbina ovisi o Ebru koja se bori za život.

Vatre ivanjske, RTL u 20:10h
Nakon konačnog raskida s Viktorom, očajna Magdalena odlazi Dinki te tamo nailazi na Anu od koje traži pomoć i podršku. Ana se lomi, no ipak staje na sestrinu stranu. Patrik se boji za Dinku te je uz lažnu ispriku odvede iz Ivanja. Istodobno Ana radi Dinke ulazi u sukob s Elenom, a Leon, uvjeravajući se u Aninu sigurnost, prepusti se Gininim dodirima.

Kuća od karata, HTV1 u 20:55h
Na rekonstrukciji bitke iz Građanskog rata, Frank vodi pozadinske pregovore s Xanderom Fengom, kineskim biznismenom i Tuskovim partnerom, o mostu preko Long Island Sounda. Frank otkrije da Feng i Tusk manipuliraju trgovinskim susretom na vrhu kako bi sebi osigurali profit i rafineriju.

FILMOVI

Treći čovjek, HRT3 u 20:00h
Nakon kraja 2. svjetskog rata razoreni Beč podijeljen je u četiri zone, a svakom vlada jedna od vojnih policija pobjedničkih zemalja - američka, sovjetska, britanska i francuska. U Beč stiže Holly Martins (J. Cotten), američki pisac vestern romana, a pozvao ga je njegov prijatelj Harry Lime (O. Welles), nudeći mu zajednički posao. Holly stiže u kuću gdje je Harry živio u unajmljenom stanu i dozna da je Harry dan prije poginuo - pregazio ga je auto pred tom istom kućom. Šokiran, Holly se nađe na Harryjevu pogrebu, gdje upozna dvojicu britanskih vojnih policajaca, bojnika Callowaya (T. Howard) i ljubitelja Hollyjevih kaubojskih romana, narednika Painea (B. Lee).

Obitelji iz Orangea, HTV2 u 23:00h
David i Paige Walling i njihovi susjedi Terry i Cathy Ostroff, osim što su susjedi, ujedno su i najbolji prijatelji. Oni žive u ulici Orange Drive u predgrađu West Orange u New Jerseyu. Njihove stabilne živote poremeti dolazak kćeri Ostroffovih - Nine, koja već pet godina nije bila kod kuće, a sada nakon prekida sa zaručnikom dolazi na Dan zahvalnosti. Umjesto da usmjeri interes na uspješnog sina Wallingovih, što bi zadovoljilo obje obitelji, njoj za oko zapne nitko drugi no glava obitelji Walling - David.

Iza brda, HTV1 u 23:20h
Alina se vraća iz Njemačke ne bi li sa sobom povela Voichitu, jedinu osobu koju je voljela na ovom svijetu. No Voichita je našla Boga, a Bog je najneprikladniji mogući ljubavnik na kojega se može biti ljubomoran. Čudesna priča inspirirana stvarnim događajima, novo remek djelo slavnog osvajača Zlatne palme u Cannesu, Cristiana Mungijua.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala