Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijerno peta sezona serije 'Opasna igra'
Budite večeras u noćnom terminu uz Novu TV i novu sezonu intrigantne serije 'Opasna igra'

Premijerno peta sezona serije 'Opasna igra'

Foto: Nova TV

Nova TV donosi petu sezonu intrigantne kriminalističke serije Opasna igra koja okuplja izvanrednu i višestruko nagrađivanu glumačku ekipu u priči o sukobu između moćne pravnice i njene štićenice.

Upoznali smo već mladu, inteligentnu, ambicioznu i diplomiranu pravnicu, Ellen Parsons (Rose Byrne) koja je postala štićenica Patricije Hewes (Glenn Close), nemilosrdne odvjetnice s dugogodišnjim iskustvom, kojoj baš ništa ne predstavlja prepreku do dobivanja parnice. Patty je osoba kojoj ne smije ništa stati na put, jer ona će manipulacijom i dobrom, ali i opasnom strategijom doći do svog cilja.

Sve sezone ove višestruko nagrađivane serije inspirirane su stvarnim događajima, pa se tako i peta sezona vrti oko Wikileaks skandala i problema korporativne transparentnosti.

Kroz četiri sezone svjedočili smo razvitku Ellenine karijere i odnosa između nje i Patty, a već u prvoj epizodi pete sezone Patty dokazuje koliko je zapravo manipulativna kada prisili Ellen da bira između svjedočenja protiv nje u vezi sa skrbništvom u Michaelovoj (Zachary Booth) parnici i prihvaćanja Mclarenove (Ryan Phillipe) ponude da vodi slučaj protiv Patty.

Ellen odluči preuzeti slučaj oko kojeg će biti borbe i u sudnici, i izvan nje. Naomi Walling (Jenna Elfman) je invensticijska bankarica koja se obrati Channingu McLarenu s tajnim korporativnim podacima koji budu objavljeni na Internetu zajedno s njenim imenom i privatnim podacima, a kako će se ovaj skandal razriješiti gledatelji Nove TV imat će priliku premijerno pratiti od 11. svibnja.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala