Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Snimanje Assassin's Creeda sigurno počinje ove godine
Michael Fassbender je otkrio kako snimanje započinje u rujnu te da nije sigurno da će baš on igrati Desmonda Milesa

Snimanje "Assassin's Creeda" sigurno počinje ove godine

 Svestrani Michael Fassbender dobrano se prihvatio filmskog projekta Assassin's Creed, uzevši ga pod svoje krilo i, kako se čini, konačno ga poguravši prema naprijed.

U nedavnom razgovoru s novinarima ComingSoona Michale Fassbender je ponešto otkio o budućnosti filmske adaptacije.

Dakle, s velikom radošću možemo prenijeti da će snimanje filma započeti već ovoga rujna

Na pitanja o zastojim u predprodukcijskom procesu i dugom razdoblju koliko je trebalo da se "Assassin's Creed" dovede do kakve takve konkretizacije, Fassbender je spremno i mudro odgovorio. Objasnio je to cijenom uspostavljanja dobre priče, koju su htjeli napraviti kako spada. 

Iako je čvrsto držao sve sadržajne informacije za sebe, bacio je sjenu sumnje na dosadašnju pretpostavku kako će on sam uskočiti u cipele glavnog junaka Desmonda Milesa riječima - Ne slušajte ono što oni govore, to je prvo pravilo.

Michael Fassbender je još podijelio i slatke tegobe prepričavanja priče u drugačijem mediju, ali i teškoću biranja onih ključnih dijelova bez kojih priča ne može, odnoseći se na duboko vrelo informacija koje igra u svome izvornom formatu donosi. 

Nadajmo se da je priča zadržala dovoljno čari igre Assassin's Creed i da će njezin prijelaz na filmska platna zadržati privlačnost vjernih obožavatelja. Za sočnije informacije morat ćemo sačekati da započne produkcija na "Assassin's Creedu". 

Film bi trebali gledati u kinima 21. prosinca 2016. godine.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala