Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Josh Trank napustio 'Star Wars'
Nakon godine dana rada u "Star Wars" carstvu redatelj Josh Trank je napustio spin off "Ratova zvijezda"

Josh Trank napustio 'Star Wars'

 Iako do zakazanog izlaska drugog spin offa "Ratova zvijezda" ima još pokoja godina, stižu neugodne vijesti iz Disney/Lucas films svijeta. 

Jučer su, naime, redatelj Josh Trank i studio objavili zajedničku izjavu o prekidu suradnje. Tako je sasvim neočekivano i iznenađujuće drugi spin off Ratova zvijezda ostao bez svoga redatelja. 

Još neimenovani drugi spin off okvirno je zakazan za pojavljivanje u kino dvoranama nekada 2018. godine, a od samog početka projekta Josh Trank je bio na čelu kao redatelj. Zaslužan za reboot Fantastične četvorke i znanstvenofantastičnu dramu Kronike, Trenk ipak u svoje uspjehe neće pribrojati i djelić "Star Wars" blockbusterske franšize. 

U svojim izjavama i studio i sam redatelj su se zahvalili na zajedničkom dosadašnjem radu bez otkrivanja ikakvih sočnih informacija ili konkretnih razloga razilaženja.

Na službenoj stranici "Ratova zvijezda" Josh Trank je napisao kako je odlazak iz franšize bila njegova osobna odluka, a nakon dubokog promišljanja i unatoč velikom utjecaju kojeg su na njega imali Ratovi zvijezda poručio je kako želi otkriti nove originalne i kreativne mogućnosti. 

Mnogo se nagađa kako jed od razilaska došlo zbog nemogućnosti suradnje između Tranka i scenarista Simona Kinberga. Dvojica su zajedno radili na filmu Fantastična četvorka, a navodno je, ikako zvještava Variety, Kinberg želio drugog redatelja za kormilom ovog spin offa. 

Ovim razilaskom informacije o još neimenovanom spin offu "Ratova zvijezda" potpuno su presušile.

Na drugim frontovima "Ratova zvijezda" uskoro nas očekuje sedmi film Star Wars: The Force Awakens (Ratovi zvijezda: Sila se budi, u kinima od 18. prosinca ove godine) i spin off Rogue One (16. prosinca 2016.) kojeg će režirati Gareth Edwards, s Chrisom Weitzom kao scenaristom i Felicity Jones u glavnoj ulozi. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala