Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 2.5.
Večeras vas čekaju Liam Neeson, Rihanna, Ben Stiller, Sam Worthington, Jason Momoa, Sylvester Stallone...

TV Preporuke dana – Subota 2.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu, 2.5.

SERIJE / EMISIJE

Lud, zbunjen, normalan, 9. sezona, 20. epizoda, Nova TV u 20:05 sati
Policija je ponovo morala intervenirati kod Fazlinovića. Naime, Izet je naručio svježe janje i jare iz Popova polja, a kako je situacija eskalirala po zvanja policije, saznajte u večerašnjoj epizodi.

Vikinzi, 2. sezona, 8. epizoda, HTV1 u 21:50 sati
Ragnar, Horik i Lagertha, koja je sada na njihovoj strani, otplove u Wessex. Ragnar i Horik imaju različite planove na tom putovanju.

S one strane zakona, 1. sezona, 1. – 4. epizoda, HTV2 u 21:55 sati
Policajci Caplan (Jean-Hugues Anglade), Morlighem (Joseph Malerba), Vachewski (Nicolas Duvauchelle) i Roxane (Karole Rocher) zaduženi su za uvođenje reda u pariškom predgrađu Hauts-de-Seine, i to između bogatih četvrti i područja gdje vlada bezakonje. Njihov će se život zauvijek promijeniti kada njihov zapovjednik Rossi (Olivier Rabourdin), pogrešno osuđen zbog jedne afere, počini samoubojstvo. Ekipa će tada pokrenuti svoju istragu kako bi sprali ljagu s njegova imena i slomili one koji su ga optužili.

FILMOVI

Bojni brod, RTL u 20 sati
Radnja filma, baziranog na strateškoj igri Battleship, vrti se oko međunarodnih pomorskih snaga koje iznenada bivaju uvučene u žestoku bitku sa izvanzemaljcima, koji u našim oceanima odluče izgraditi snažan izvor energije. Pritom je zanimljivo napomenuti kako će film prikazati obje strane priče, kako onu ljudsku, tako i izvanzemaljsku.

Noć u muzeju, HTV1 u 20:05 sati
Dvorane Prirodoslovnog muzeja ispunjene su najnevjerojatnijim stvarima – prapovijesnim stvorenjima divljeg pogleda, opakim drevnim ratnicima, davno izgubljenim plemenima, afričkim zvijerima i legendarnim povijesnim junacima – koji su svi zauvijek zamrznuti u vremenu. Ili… jesu li doista?

Sudar titana, Nova TV u 20:50 sati
U remakeu istoimenog filma iz 1981. godine, ultimativna borba za moć suočiti će ljude protiv kraljeva, a kraljeve protiv bogova, ali upravo bi bitka između bogova mogla uništiti čitav svijet.

Conan Barbarin, RTL u 22:30 sati
Conan Barbarin je remake istoimenog kultnog ostvarenja iz 1982. godine u kome je put prema slavi započeo Arnold Schwarzenegger. Verzija iz 2011. nastojala je ponoviti slavnu adaptaciju iz 1982. tako da je u ulogu Conana stavila mladog i tada još relativno nepoznatog Jasona Momoa.

Rambo 4, Nova TV u 22:40 sati
Dvadeset godina nakon posljednjeg nastavka filmskog serijala, John Rambo (Sylvester Stallone), povukao se na sjeverni Thailand, gdje radi na čamcu na rijeci Salween. U blizini granice Thailand-Burma (Myanmar), burmansko-karenski sukob, građanski rat s najdužim trajanjem u povijesti, bijesni u svoju 60-tu godinu trajanja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala