Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sva vozila Ninja kornjača
Kao zanimljivi teaser redatelj "Ninja kornjača 2" Michael Bay objavio je fotografije vozila iz novog filma

Sva vozila "Ninja kornjača"

 Početak produkcije nastavka Ninja kornjača redatelj Michael Bay najavio je s nekoliko zanimljivih fotografija. Iako na fotografijama nećete naći nove ili već poznate likove iz filma, kao teaser za obožavatelje fotografije su zasigurno zanimljive. 

Nastavak "Teenage Mutant Ninja Turtles 2" u kino dvoranama bi se trebao naći 3. lipnja iduće godine, a izgleda da nikada nije prerano započeti promotivnu kampanju. 

Michael Bay je na svome Twitter profilu objavio tri fotografije upečatljivih vozila koji će biti istaknuti u radnji nastavka. Izgleda kako je predprodukcija završila zadovoljavajuće za redatelja koji je rado publici podijelio fotografije. Jedna od njih prikazuje kamion za odvoz smeća Ninja kornjača, s logom 'Tartaruga brothers' i kojeg smo mogli vidjeti u samoj završnici filma prošle godine. Drugo vozilo koje se vidi na fotografiji je 'Polaris slingshot', sportski automobil/motorno vozilo s tri kotača. 

Što je Michael Bay pronašao možete pogledati i na njegovoj službenoj Internestkoj stranici

Michael Bay će se u nastavku filma vratiti i u svojstvu producenta uz Brada Fullera i Andrewa Forma, a povratak bilježe i scenaristi prvoga filma Josh Appelbaum i André Nemec.

Megan Fox će također reprizirati ulogu April O’Neil, kao i William Fichtner (Eric Sacks) te Will Arnett koji tumači Vernona Fernwicka. Debitanti u "Ninja kornjačama" bit će Stephen Amell kao osvetnik Casey Jones i Tyler Perry u ulozi Baxtera Stockmana.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala