Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Furious 7' još uvijek broj 1, a 'Child 44' flop
Kino posjećenost za Brze i žestoke 7 još uvijek je visoka, a konkurenciju treći tjedan za redom ostavlja daleko na začelju

'Furious 7' još uvijek broj 1, a 'Child 44' flop

 Brzi i žestoki 7 već su u prošli petak prešli granicu zarade na svjetskim kino blagajnama od 1 milijarde dolara. Studio Universal je tako ostvario povijesni rezultat, naime Brzi i žestoki 7 je prvi film Universalove produkcije koji je dosegao tako visoku zaradu. 

"Brzi i žestoki 7"  bez ozbiljne konkurencije se zadržao na prvom mjestu prema međunarodnoj zaradi, a ovog vikenda je podebljao svoj izvrstan rezultat i zaključio vikend na 7. mjestu najbolje rangiranih filmova u povijesti s 1.153 milijarde dolara zarade. 

Rezultat je to izlaska filma na veliko inozemno tržište Kine prošlog tjedna i Japana ovog vikenda. 

Iako nije ispunio očekivanja, Paul Blart: Policajac iz shopping centra 2 imao je dobar premijerni tjedan sa zaradom na svjetskim kino blagajna od 24 milijuna dolara.

 Nastavak izvornog filma iz 2009. producirao je Sony te uz osrednji budžet (30 milijuna dolara) nije uspio ponoviti iznenađujući uspjeh koji je obiteljska komedija imala s izvornikom koji je zaradio 146 milijuna dolara na domaćem terenu. 

Ipak, vesela komedija s Kevinom Jamesom postojano se drži na ljestvicama, za razliku od povijesnog filma Dijete 44 (Child 44) koji je svoju svjetsku premijeru ovog vikenda okončao s razočaravajućim rezultatima. 

"Dijete 44" je režirao Daniel Espinosa, a njegov uradak je u premijernom vikendu na svjetskim kino blagajnama donio zaradu od samo 2.1 milijun dolara. Mnogi taj početni neuspjeh pripisuju sadržaju koji je u više zemalja obilježen kao neprikladan za djecu i maloljetnike. 

Inače, povijesna drama o tajnom agentu staljinističke Rusije, koja u glavnim ulogama ima Garyja Oldmana i Toma Hardyja,zabranjena je za prikazivanje u kinima Rusije.

"Dijete 44" u hrvatskim kinima možete gledati od 7. svibnja. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala