Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kraj djetinjstva dolazi u prosincu
Adaptacija romana Arthura C. Clarkea, "Kraj djetinjstva", dobila je svoj prvi trailer i okvirni datum emitiranja

"Kraj djetinjstva" dolazi u prosincu

 Syfy-ova adaptacija romana Kraj djetinjstva kultnog pisca Arthura C. Clarkea iz klasičnog razdoblja znanstvene fantastike dobila je svoj prvi kratki najavni video. 

U listopadu prošle godine najavljena je ekranizacija romana pod vodstvom Nicka Hurrana. Adaptacija će izići u obliku mini serije s 3 epizode. Materijala za obradu sigurno ima, a ukupno trajanje bit će zaokruženo na čak 6 sati

U glavnoj ulozi se nalazi sada planetarno popularni Charles Dance, koji će preuzeti ulogu Karellena, vanzemaljskog bića i izaslanika na Zemlji. Novost je priključenje Mikea Vogela glumačkoj postavi. Njegova uloga neće biti izvanzemaljske prirode, ali je svejedno presudna za razvoj radnje. On će utjeloviti Zemljanina Rickyja Stormgrena i uz Charlesa Dancea čini drugu polovicu prvog kontakata između Zemljana i izvanzemaljaca. 

Mike Vogel se istaknuo u još jednoj znanstvenofantastičnoj seriji, Pod kupolom, koju su gledatelji imali prilike gledati i na našim malim ekranima, kao i u triler seriji Motel Bates u ulozi prilagođenijeg brata Normana Batesa. 

Trailer za "Kraj djetinjstva" je izvanredno jeziv, a u jednakoj je količini i misteriozan.

Matthew Graham je adaptirao scenarij u kojem misteriozni izvanzemaljci Overlordsi (Vladari) dolaze pod krinkom mirnih izaslanika na Zemlju, no pokaže se kako će njihovo vladanje Zemljom i stvorena utopija ljude koštati više nego što su očekivali.

Mini serija "Kraj djetinjstva" emitirat će se krajem ove godine, a iako nema točnog datuma zna se da će premijera biti u prosincu.

 M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala