Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 17.4.
Za vas smo izdvojili filmove Umri muški 2, Transporter, Lov na vještice, Borbene djevojke i Kobna privlačnost

TV Preporuke dana – Petak 17.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 17.4.

SERIJE / EMISIJE
 
Masterchef, Nova TV u 21:05 sati
Natjecatelje očekuju novi izazovi, još jedna Kutija iznenađenja i još jedna poučna Gastroakademija. Žiri je kandidatima odlučio zapapriti izazov Kutije iznenađenja, tako da će moći izabrati minimalno pet namirnica iz svoje kutije i zamijeniti ih za jednu od namirnica koje su u kutijama žirija.
 
Taoci, 1. sezona, 1. epizoda, HTV1 u 21:30 sati
Večeras počinje uzbudljivi psihološki triler o obitelji u čiju kuću jednu večer upadaju otmičari sa zahtjevom da majka, Yael, vrhunska kirurginja, sutradan namjerno sabotira operaciju premijera. Ako to ne učini, otmičari će ubiti cijelu obitelj... Serija ima 10 nastavaka.
 
 
Nijemi svjedok, 17. sezona, 1. epizoda, HTV2 u 21:50 sati
Emilia Fox ponovno se vraća u ulozi dr. Nikki Alexander u 17. sezoni ove popularne, nagrađivane kriminalističke serije. Poslije smrti profesora Lea Daltona, novi upravitelj Centra Lyell, Thomas Chamberlain, daje sve od sebe ne bi li impresionirao svoj tim suradnika. Zbog Nikkinog svjedočenja na slobodu je pušten osuđeni ubojica...
 
FILMOVI
 
Umri muški 2, RTL u 20 sati
Drugi dio serijala Umri muški obiluje mnoštvom dobro režiranih akcijskih prizora, zapletima, obratima, spektakularnim vratolomijama, a u sve to redatelj uspijeva utkati i profinjen humor.
 
Transporter, HTV1 u 20 sati
Odličan akcijski triler redatelja Louisa Leterriera i Coreyja Yuena je snimljen po scenariju u kojem je sudjelovao i slavni Luc Besson i pravi je primjer žanrovskog vrhunca i kvalitetne kino zabave. Glavno oružje filma izvrsni je Jason Statham u ulozi Franka Martina.
 
 
Lov na vještice, RTL u 22:30 sati
Redatelj Dominic Sena donosi fantastičnu akcijsku avanturu u kojoj glavne uloge igraju Nicolas Cage i Ron Perlman. U središtu radnju su dvojica hrabrih križara koji su sukobljavaju sa nezamislivim silama zla.
 
Borbene djevojke, HTV3 u 23:15 sati
Film Davida Wnendta o neonacističkoj mladeži u Njemačkoj je osvojio mnogobrojna priznanja na kako na njemačkim tako i na međunarodnim filmskim festivalima.
 
Kobna privlačnost, HTV2 u 0:50 sati
Nakon jednonoćne avanture oženjeni odvjetnik postane predmetom terora posesivne žene. Film je nominiran za šest Oscara 1988. godine, a osvojio je razne nagrade: ASCAP, BAFTA, People's Choice, Golden Screen te nominiran za Grammy, Zlatno globus, Saturn, Eddie...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala