Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


RTL Direkt sa Zoranom Šprajcem od 20.4. na malim ekranima
Nova informativna emisija prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka u 22:15 sati

RTL Direkt sa Zoranom Šprajcem od 20.4. na malim ekranima

Novi voditeljski i urednički izazov Zorana Šprajca RTL Direkt će od 20. travnja u 22 sata i 15 minuta u vaše domove donositi najrelevantnije i najzanimljivije priče dana, piše RTL.

RTL Direkt će imati formu dnevnog late night news magazina u kojem će gledatelj dobiti pregled najvažnijih događaja dana, najnovije vijesti večeri, a one priče koje su od posebnog interesa i važnosti će se obraditi ne samo u formi reportaže već i kroz studijske intervjue s relevantnim i stručnim gostima.

Rebrendiranje informativnog programa RTL-a nije ograničeno samo na sadržaj i formu, nego i na vizualni identitet pa nas tako čeka novi set u studiju, dva interaktivna LED video zida, panoramska pozadina seta – sve kako bi se stvorila savršena kulisa za ovog provokativnog urednika i voditelja.

Zoran Šprajc je nakon odlaska s HRT-a prošle godine neko vrijeme radio na televiziji N1, a unazad nekoliko mjeseci je član tima na RTL-u gdje je sad dobio vlastitu informativnu emisiju.

RTL Direkt sa Zoranom Šprajcem prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka u 22:15 sati što ga čini izravnim konkurentom HRT-ovom Dnevniku 3. Emisija će trajati pola sata.
 
RTL Direkt sa Zoranom Šprajcom - ponedjeljak 20. travnja od 22:15 h

Vrijeme je za vijesti; direktne, bez zadrške i sa stavom! U ponedjeljak, 20. travnja u 22.15h, samo na RTL Televiziji - Zoran Šprajc u novoj informativnoj emisiji RTL Direkt #rtltelevizija

Posted by RTL.hr on 12. travanj 2015

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala