Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bellator uživo na FC-u: Brooks brani naslov protiv Jansena!
Bellator 136 uživo na Fight Channelu u noći s petka na subotu 11. travnja u 3 sata iza ponoći

Bellator uživo na FC-u: Brooks brani naslov protiv Jansena!

 

U noći s petka na subotu 11. travnja Bren Events Centar u američkom Irvineu bit će domaćin Bellatora 136, a u glavnim će ulogama biti Will Brooks i Dave Jansen u borbi za naslov prvaka u lakoj kategoriji.

Glavni dio ovog Bellatorovog događaja ponudit će četiri borbe od kojih će najviše pozornosti privući borba za naslov prvaka u lakoj kategoriji. Will Brooks branit će naslov koji je osvojio u meču s Michaelom Chandlerom, a u karijeri je na omjeru od 15 pobjeda i jednog poraza. Trenutno je u nizu od šest pobjeda i posljednji poraz doživio je u veljači 2013. kad je od njega uspješniji bio Saad Awad koji ga je nokautirao u prvoj rundi. No, Brooks se nakon tog poraza vratio te u međuvremenu i uzvratio Awadu za neugodan poraz. Protivnik će mu biti iskusni 35-godišnji Dave Jansen koji je dugo čekao svoju priliku. Jansen (20-2) od ulaska u Bellator nije niti jednom poražen te je upisao sedam pobjeda za redom i zaslužio svoju priliku da se domogne pojasa namijenjenog vladaru lake kategoriji.

U sunaslovnoj borbi vidjet ćemo Joea Schillinga i Rafaela Carvalha. Schilling je najveće rezultate na borilačkoj sceni ostvario kao kick-boksač te je bio i pobjednik Gloryjevog turnira u srednjoj kategoriji 2013. U jednoj je večeri najprije u polufinalu jednoglasnom odlukom sudaca bio bolji od Shimize iz Japana, a potom je u finalu nakon dodatne runde slavio protiv Artema Levina. Kao MMA borac odradio je pet mečeva s negativnim omjerom (2-3). Već je jednom bio sudionik Bellatorovih događaja te je u studenom prošle godine  nokautirao Melvina Manhoefa, a taj je nokaut proglašen i nokautom godine. Njegov novi protivnik, Rafael Carvalho, 28-godišnji je borac iz Brazila koji je MMA karijeru započeo porazom. No, od tada ne zna za poraz te je upisao 10 pobjeda za redom. Devet je pobjeda ostvario prekidima tehničkim nokautima i tek je u jednoj borbi otišao do odluke sudaca. U prvom nastupu pod okriljem Bellatora slavio je protiv Briana Rogersa prekidom u prvoj rundi. Sve to govori da bismo trebali gledati atraktivan meč.

U lakoj će se kategoriji boriti odlični grappler i BJJ majstor Marcin Held iz Poljske i Rus Alexander Sarnavskiy.  Held (20-3) je u svom posljednjem meču, u finalu Bellatorovog turnira u lakoj kategoriji, ostvario pobjedu te je slavio u posljednjih pet mečeva. Njegov suparnik Sarnavskiy je tijekom karijere ostvario 30 pobjeda i izgubio samo 2 meča, a bolji od njega bili su samo Rich Clementi te aktualni prvak u lakoj kategoriji Will Brooks i to obojica odlukama sudaca.

U prvoj borbi glavnog dijela programa vidjet ćemo teškaše. Na suprotnim će stranama biti nekadašnji Bellatorov prvak u ovoj kategoriji Alexander Volkov (24-4) i Tony Johnson (8-2).

Bellator 136 možete gledati uživo na fcworld.tv u noći s petka na subotu 11. travnja u 3 sata iza ponoći.

Bellator 136

Will Brooks (c) vs. Dave Jansen
(borba za naslov prvaka u lakoj kategoriji)

Joe Schilling vs. Rafael Carvalho   
Marcin Held vs. Alexander Sarnavskiy   
Alexander Volkov vs. Tony Johnson

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala