Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uživo na FC-u: Cro Cop kreće u osvetničku misiju!
Cro Cop vs. Gonzaga II pratite ISKLJUČIVO na Fight Channel PPV-u na Bnet i VipTV kablovskim platformama

Uživo na FC-u: Cro Cop kreće u osvetničku misiju!

Samo nas par sati dijeli do najvećeg Cro Copovog meča u posljednjih nekoliko godina - revanša protiv najljućeg protivnika Gabriela "Napao" Gonzage. Danas, 11. travnja, najbolji hrvatski borac svih vremena u poljskom će Krakowu pokušati osvetiti najteži poraz u karijeri. Nastup na povijesnoj UFC Fight Night priredbi ujedno znači i Mirkov povratak među borilačku elitu.

IZRAVNI prijenos dvoboja "Cro Cop vs. Gonzaga II" ovaj put ćete moći pogledati ISKLJUČIVO na Fight Channel PPV-u na Bnet i VipTV kablovskim platformama i na online streamu Fight Channela na adresi www.FCWorld.tv.

Bnet i VipTV su odlučili "nagraditi" svoje vjerne gledatelje besplatnim PPV sadržajem te su otkupili prava za izravni TV prijenos i svojim će gledateljima poklonili besplatno ovaj borilački spektakl.  Tako će svi pretplatnici Bneta i VipTv-a ekskluzivno uživati u dvoboju "Cro Cop vs. Gonzaga II".

Prijenos uživo kreće već od 21:00 sat i sadržavat će minimalno 2 sata prijenosa, odnosno četiri sjajna dvoboja. Program će kulminirati okršajem Cro Copa i Gonzage - jednim od najiščekivanijih revanš mečeva u povijesti slobodne borbe!

Cro Cop je iznenadio mnoge trećim potpisom ugovora s elitnom svjetskom borilačkom promocijom i to u 41. godini. No, Mirko je otkrio svoje motive - a oni su isključivo osvetnički. Riješiti neke neriješene račune iz jedine epizode u njegovoj karijeri u kojoj nije briljirao. Sjajna forma i velike pobjede koje ostvaruje u posljednjih godinu dana su nagovještaj da će u tome i uspjeti.

Pratite osvetnički pohod Cro Copa SAMO na Fight Channel PPV-u (VipTV, Bnet) i Fight Channel online streamu (FCWorld.tv-u).

UFC Fight Night 64: Cro Cop vs. Gonzaga II

Glavni dio programa:

Gabriel Gonzaga vs. Mirko Filipović
Jimi Manuwa vs. Jan Błachowicz
Pawel Pawlak vs. Sheldon Westcott
Joanne Calderwood vs. Maryna Moroz

Uvodni dio programa:

Seth Baczynski vs. Leon Edwards
Bartosz Fabiński vs. Garreth McLellan
Sérgio Moraes vs. Mickael Lebout
Damian Stasiak vs. Yaotzin Meza
Daniel Omielańczuk vs. Anthony Hamilton
Izabela Badurek vs. Aleksandra Albu
Marcin Bandel vs. Steven Ray
Taylor Lapilus vs. Rocky Lee

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala