Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Lynch napustio Twin Peaks
Nakon nesuglasica o scenariju kultni redatelj "Twin Peaksa" objavio je da odustaje od režiranja novih nastavaka omiljene serije

David Lynch napustio "Twin Peaks"

 U listopadu prošle godine Showtime je slavodobitno objavio oživljavanje Twin Peaksa, jedne od najobožavanijih serija koja je resila televizijske ekrane. Vremenom je njezin uspjeh od 1990. godine, kada je emitirana prva epizoda, samo osnažen, čime je serijal okupio generacije zagriženih obožavatelja. 

No, produkcija nove serije naišla je na određene trzavice, koje su se u konačnici pokazale poprilično ozbiljnima. Naime, kultni redatelj David Lynch je preko Twittera objavio svoj odlazak s projekta na veliku žalost svih obožavatelja. 

Svoj odlazak je položio Showtimeu pred vrata, a navodno Showtime nije bio voljan uložiti dovoljno novaca za izradu scenarija koji bi kvalitetom zadovoljio Lyncha.

U nizu tweetova Lynch je napisao i to kako je kontaktirao glumce koji sudjeluju u novim nastavcima te ih obavjestio da odustaje od režiranja serije, a također je nadodao kako bi volio da se situacija odvila drugačije zbog ljubavi prema svijetu Twin Peaksa. 

Ipak, čini se kako od serije Showtime svejedno ne odustaje. Produkcija serije, barem za sada, nastavit će se i bez Davida Lyncha, iako su se u službenoj izjavi iz Showtimea izjasnili kako žele nastaviti suradnju s obojicom autora serije, Lynchem i Markom Frostom. 

Što se tiče Lyncha, to je sada očigledno nemoguće, dok je Frost već napisao scenarij za 9 epizoda serije i njegovo sudjelovanje još nije upitno. Hoće li se u zavrzlamu uključiti Frost ili glumci, prvenstveno Kyle MacLachlan koji je ranije potvrdio povratak ulozi agenta Coopera, ostaje nam vidjeti. 

Goruće pitanje je može li Showtime bez potpore Davida Lyncha nastaviti ili je ovo kraj oživljavanja "Twin Peaksa". 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala