Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Josh Trank o Fantastičnoj četvorki
Prvi teaser nije otkrio mnogo o "Fantastičnoj četvorki", a u novim isječcima redatelj je predstavio mlade i talentirane glumce

Josh Trank o "Fantastičnoj četvorki"

Nova i suvremena itiracija omiljene Marvelove ekipe, Fantastične četvorke, nastavlja se na dugu, štoviše jednu od najdužih tradicija okupljanja superjunaka u tim koji se bori za spas Zemlje. 

Radnja nove verzije "Fantastične četvorke" usredotočit će se na četvoro mladih, koji teleportacijom u nepoznatu i opasnu dimenziju svemira zadobiju posebne moći, individualne sposobnosti koje ih učine idealnim oružjem u borbi za spas Zemlje. Oni moraju naučiti savladati i kontrolirati svoje moći kako bi se uspješno oduprli glavnom neprijatelju, koji je od bliskog prijatelja postao zakleti protivnik.

U glavnim ulogama četvorke nalazimo Gospodina Fantastičnog, Nevidljivu Ženu, Ljudsku Baklju i Stvora. Superjunake ćemo ovog puta vidjeti na samom začetku njihove junačke karijere, mlade i neiskusne. Njih su utjelovili Jamie Bell, Kate Mara, Michael B. Jordan i Miles Teller.

U kratkim video isječcima redatelj Josh Trank predstavlja glavnu četvorku i objašnjava zašto su upravo ovi glumci idealni za junačke uloge "Fantastične četvorke". 

 Dok je Michaela B. Jordana, s kojim je surađivao i ranije (Kronike), opisao kao suštinu Johnnyja Storma, karizmatičnog, pametnog i prijateljskog lika, Jamiea Bella je izabrao iz razloga što je Bellu ovakva uloga inače netipičan izbor. 

 Što se tiče izbora Kate Mare i Milesa Tellera, svoje oduševljenje njihovim glumačkim talentom ni redatelj ni scenarist Simon Kinberg nisu krili. 

Kate Mara je osvojila njihovu naklonost na audiciji s Michaelom B. Jordanom. Kemija koju su njih dvoje imali u zajedničkim trenutcima idealno je oslikavala dinamiku između brata i sestre. 

Za Gdin. Fantastičnog, odnosno Milesa Tellera redatelj je imao samo riječi hvale, posebno se osvrćući na njegov impresivni glumački raspon. Na audiciji je toliko oduševio da jednostavno nisu mogli zamisliti nikoga drugog u ovoj ulozi. 

 

 M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala