Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC Fight Night: Mendes vs. Lamas
Ove subote brutalan "dnevni" UFC event: Već od 19 sati Mendes, Guida, Poirier...

UFC Fight Night: Mendes vs. Lamas

 

Ove subote nas čeka novi UFC-ov event iz "Fight Night" serije koji predvode Chad Mendes i Ricardo Lamas. Izravni prijenos na Fight Channel PPV-u pogledajte u odličnom večernjem terminu već od 19 sati.

Zaista vrhunski glavni dio priredbe nam nudi čak 6 mečeva i nekoliko velikih UFC okršaja. Dakako, najzanimljiviji je onaj između top "contendera" u pero kategoriji Chada Mendesa i Ricarda Lamasa.

Vječni izazivač Mendes će pokušati stići do prve pobjede nakon što je drugi put u meču za naslov prvaka poražen od Josea Alda. To su mu ujedno i jedina dva poraza u karijeri pa Brazilac Ricardo Lamas ima priliku svoje ime upisati velikim slovima kao drugi čovjek koji je uspio svladati sjajnog UFC-ovca. On je bio u sličnoj situaciji na početku 2014. kada je također izgubio od Alda u meču za naslov, no nakon toga je uspio stići do dvije pobjede u nizu. Posljednja protiv Dennisa Bermudeza je bila posebno impresivna s obzirom da je ovog top borca svladao prekidom (giljotina) već u prvoj rundi.

U "co-main" eventu nas također čeka prava poslastica - samo lakoj kategoriji. Top borci Jorge Masvidal i Al Iaquinta će međusobnim dvobojem odlučiti tko nastavlja put prema izazivačkoj poziciji. Obojica imaju tri zaista impresivna slavlja u nizu; Masvidal je zaredom svladao Healyja, Cruickshanka i Krausea, a Iaquintini skalpovi su još veći te je pobjeđivao Damma, Pearsona i Lauzona. Valja naglasiti da je Iaquinta svu trojicu nokautirao što ovaj podvig čini još većim. U svakom slučaju radi se o izuzetno izjednačenom meču u kojem bilo tko može slaviti te će biti zanimljivo pratiti za kakve će se taktike obojica odlučiti.

Prave UFC fanove će zasigurno zanimati kako će proći nekadašnji top "contender", a danas borac u velikoj karijernoj krizi - Clay Guida. "The Carpenter" se nakon dva poraza u lakoj kategoriji (prije tri godine) odlučio preseliti u diviziju niže, no niti tu mu baš ne ide pretjerano dobro. Za sada ima četiri nastupa s polovičnim uspjehom, a u posljednjem dvoboju je poražen od Dennisa Bermudeza i to prekidom. Očajnički mu treba pobjeda protiv opasnog Robbieja Peralte. Obojica predstavljaju sredinu pero divizije, a obojica su u zadnjim dvobojima izgubili (Peralta od Tavaresa) što znači da im drugi poraz u nizu nikako ne bi "dobro sjeo". S obzirom da se radi o izuzetno atraktivnim borcima koji rijetko kalkuliraju, publika s pravom može očekivati vrhunski meč.

Glavni dio eventa će otvoriti Dustin Poirier protiv široj javnosti relativno nepoznatog Carlosa Diega Ferreire. Amerikanac je u zadnjoj borbi teško poražen (nokautiran) od strane Conora McGregora pa je zaključio da u toj diviziji neće tako brzo ponovno stići među top "contendere". Svoju priliku je zato odlučio potražiti u lakoj kategoriji gdje se već u prošlosti uspješno natjecao. Vjerojatno mu je baš zato UFC odlučio dati nešto lakši posao na početku novog puta prema vrhu ljestvice do 70 kilograma. Da ne biste mislili da je Ferreira samo "topovsko meso", valja naglasiti da je u profesionalnoj karijeri poražen tek jednom i to u posljednjem UFC nastupu od Beneila Dariusa. Ranije je pod UFC kapom svladao Nijema i Smitha, a u elitnu promociju je stigao iz Legacy FC-a 2013. godine.

Na "main cardu" ćemo još gledati i dvoboj Michaela Chiese i Mitcha Clarkea u lakoj, te ženski okršaj Julianne Pene i Milane Dudieve.

Da se radi o izuzetno jakoj "Fight Night" priredbi govori i podatak da su Gray Maynard i Liz Carmouche ostali među uvodnim borbama. Kako bi se "dodvorili" europskoj publici, čelnici UFC-a su odlučili priredbu organizirati u jutarnjim satima prema američkom vremenu što bi značilo da smo ovaj put zaista povlašteni te ćemo priredbu gledati već od 19 sati prema našem. To se stvarno ne smije propustiti. Ako nemate satelitsku ili kablovsku TV platformu, event možete pogledati i na našem online streamu na www.fcworld.tv.

UFC Fight Night 63: Mendes vs. Lamas

Chad Mendes vs. Ricardo Lamas
Jorge Masvidal vs. Al Iaquinta
Michael Chiesa vs. Mitch Clarke
Julianna Pena vs. Milana Dudieva
Clay Guida vs. Robbie Peralta
Dustin Poirier vs. Carlos Diego Ferreira

Uvodne borbe:

Liz Carmouche vs. Lauren Murphy
Gray Maynard vs. Alexander Yakovlev
Shamil Abdurahimov vs. Timothy Johnson
Ron Stallings vs. Justin Jones

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala