Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bill Hader se pridružio Velikom dobrodušnom divu
Uz Marka Rylancea i Bill Hader će odglumiti diva u nadolazećoj Spielbergovoj ekranizaciji dječeg romana "The BFG"

Bill Hader se pridružio Velikom dobrodušnom divu

 The Big Friendly Giant redatelja Stevena Spielberga velikim koracima kroči naprijed. Ekranizacija klasične priče za djecu britanskog pisca Roalda Dahla jedan je u nizu Spelbergovih projekata na kojima trenutačno radi. 

Knjiga The BFG je objavljena 1982. godine, a priča o siročetu Sophie, djevojčici koja jedne večeri upoznaje nježnog diva i sprijatelji se s njim. 

Najnovije vijesti uključuju talentiranog glumca i komičara Billa Hadera u projekt. Naime, Bill Hader je potpisao za jednu od uloga u filmu. Svoj talent Hader će upotrijebiti u Spielbergovom filmu u ulozi jednog od divova, iako ne naslovnog. Billa Hadera ćete uskoro moći gledati u Disenyjevom filmu Inside Out, gdje je svoj glas posudio Strahu. 

Naslovnu ulogu Velikog dobrodušnog diva preuzet će Mark Rylance, koji već surađuje sa Spielbergom na trileru Bridge of Spies, a možete ga vidjeti i u ovogodišnjem trileru The Gunman. Središnju ulogu djevojčice odigrat će mlada debitantica Ruby Barnhill. Premijera The BFG-a je zakazana za 1. srpnja 2016. godine.

No, nije to kraj vijesti o Spielbergovim projektima. Na svoj ionako prepunjeni raspored Steven Spielberg je uvrstio još jedan film, koji će ponajviše razveseliti obožavatelje znanstvene fantastike.

Naime, planirana adaptacija romana Ready Player One dolazi upravo u ruke ovog tvorca blockbustera. Radnja istoimenog romana Ernesta Clinea odvija se u virtualnom svijetu, a Steven Spielberg će režirati film nakon okončanja produkcije na The BFG-u. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala