Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sam Taylor-Johnson napušta 'Pedeset nijansi'
Nastavci planetarno popularne priče o ekscentričnom milijarderu i nevinoj studentici dobit će novog redatelja

Sam Taylor-Johnson napušta 'Pedeset nijansi'

Foto: Box Office Mojo

Sam Taylor-Johnson službeno je potvrdila ono što se nagađalo već neko vrijeme: neće raditi na nastavku Pedeset nijansi sive.

U izjavi koju je dala Deadlineu, Taylor-Johnson je rekla: "Režiranje Pedeset nijansi sive je bilo intenzivno i nevjerojatno putovanje za koje sam neizmjerno zahvalna. Na tome mogu zahvaliti Universalu. Sklopila sam bliska i trajna prijateljstva sa članovima filmske ekipe, posebno sa Dakotom i Jamiejem. I iako se neću vratiti režiranju nastavaka, želim svu sreću onima koji se prihvate tog uzbudljivog izazova."

To znači da će Universal morati uskoro pronaći novog redatelja kako bi nastavio sa pričom koja je započela ove godine na Valentinovo, zaradivši do sada preko pola milijarde dolara diljem svijeta. Za sada još nije objavljeno koga imaju u vidu za zamjenu. Jamie Dornan bi se trebao vratiti kao Christian Grey, a Dakota Johnson kao Anastasia Steele, iako se još uvijek nalaze u pregovorima oko novih uvjeta odnosno oko povećanja honorara.

Što se tiče odlaska Taylor-Johnson, on nije začudio mnoge s obzirom da nije imala punu umjetničku slobodu jer autorica bestselera E.L. James drži kontrolu nad stvaranjem filmova kako ne bi previše odstupali od knjiga odnosno kako bi njeni čitatelji bili zadovoljni. Taylor-Johnson je to stvaralo probleme tako da je njen odlazak bio više-manje očekivan.

Tko nas očekuje u nastavcima i hoće li nastavaka uopće biti saznat ćemo uskoro. Drugi dio očekuje se 2016. godine, a posljednji nastavak trebao bi izaći 2017., ako sve bude po planu.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala