Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kako izgleda Jesse Eisenberg kao Lex Luthor u „Batman protiv Supermana“
Odabir Eisenberga je razočarao mnoge, no prva službena fotografija mogla bi vam promijeniti mišljenje

Kako izgleda Jesse Eisenberg kao Lex Luthor u „Batman protiv Supermana“

Foto: Entertainment Weekly

Dobar negativac nikad ne otkriva previše, a to je odlika i redatelja Zacka Snydera koji nam daje informacije na kapaljku o svojem novom superhero filmu.

Ono što trenutno znamo za film Batman protiv Supermana (Batman v Superman: Dawn of Justice) jest: u kinima ga očekujemo 25.3.2016., cameo pojavljivanje Aquamana (Jason Momoa) bit će uvod u Justice League 2017. godine, Wonder Woman (Gal Gadot) će imati značajnu ulogu, a sad smo dobili i prvi uvid kako će izgledati glavni negativac Lex Luthor (Jesse Eisenberg).

Nakon što je početkom prošle godine objavljeno da je uloga Luthera pripala Jesseju Eisenbergu, fanovi su vijest dočekali s velikim razočaranjem (kao i gotovo sve uz taj film) misleći da Eisenberg nije dorastao ulozi. No, iako ovaj glumac možda nije prvi koji će vam pasti na pamet za ovakvu ulogu, valja se sjetiti da je odlično odglumio Marka Zuckerberga u Društvenoj mreži, za koju je bio nominiran za Oskara u kategoriji najboljeg glumca.

„Naš Lex je drag i nije lažnjak. Govori ono što vjeruje i ono što misli. Ako ga pažljivo slušate shvatit ćete da vam je rekao i otkrio sve“, tajanstveni je Snyder.

U Batmanu protiv Supermana ćemo osim Eisenberga, Momoe i Galdot gledati Henryja Cavilla (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Bena Afflecka (Batman), Jeremyja Ironsa (Alfred) i Ezru Millera (The Flash).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala