Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC FN 62: Koscheck spašava karijeru protiv Silve, Maia protiv LaFlarea!
Noć sa subote na nedjelju 22. ožujka, u 3 sata iza ponoći, uživo na Fight Channelu

UFC FN 62: Koscheck spašava karijeru protiv Silve, Maia protiv LaFlarea!

I narednog vikenda ne propustite sjajnu UFC priredbu iz "Fight Night" serije. U noći sa subote na nedjelju, 22. ožujka s početkom u 03:00 sata iza ponoći, iz brazilskog Rio de Janeira pratite event koji predvode Demian Maia i Ryan LaFlare dvobojem u velter kategoriji. Ekskluzivno na Fight Channel PPV-u (Bnet) ili preko našeg internet streama na FCWorld.tv-u.

U "co-main" eventu ćemo vidjeti možda i posljednji nastup u UFC karijeri za Josha Koschecka, a ukupno popis borbi glavnog dijela sadržava čak šest intrigantnih dvoboja.

Damian Maia je još od dolaska u UFC slovio kao netko tko bi jednog dana trebao postati prvak. No, najbliže što je stigao bilo je 2010. kada je u vjerojatno najdosadnijem šampionskom meču u povijesti promocije poražen od Andersona Silve. Kasnije se još malo "mučio" u srednjoj kategoriji da bi na koncu shvatio kako mu je pametnije spustiti se u njemu prirodniju diviziju do 77 kilograma. Početak je bio sjajan te je s tri pobjede u nizu, uključujući i one protiv Storyja i Fitcha, stigao ponovno do statusa "contendera". No, porazi od Shieldsa i MacDonalda su ga gurnuli nekoliko koraka unatrag pa je morao spašavati "živu glavu" protiv nepoznatog Alexandrra Yakovleva. Iako niti LaFlare nije materijal za potcjenjivanje, jasno je da Amerikanac ne bi trebao biti prava prijetnja brazilskom majstoru BJJ-a, ukoliko ovaj odradi posao kako se to od njega očekuje. Doduše, LaFlare je neporažen u svojih 11 profesionalnih nastupa, a od kada je stigao u UFC je nanizao četiri impresivne pobjede (sve četiri odlukama). Posljednja dva slavlja protiv McGeeja i Howarda ipak pozivaju Maiu na dodatni oprez, a nama nagovještavaju zanimljiv "main event" UFC-a u Riju.

Još zanimljivije bi trebalo biti u "uvodnom-glavnom" meču večeri gdje ćemo gledati dvoboj velike brazilske nade Ericka Silve i veterana Josha Koschecka. Za ovog potonjeg nastup u Rio de Janeiru bi zaista mogao biti posljednji koji će ikada odraditi u UFC-u. Četiri poraza u nizu, tri od toga prekidom, se toleriraju samo najboljima, a pet gotovo nikome. Posljednji za ovog UFC veterana se dogodio vrlo nedavno, krajem veljače ove godine kada ga je udavio Jake Ellenberger. No, bivši izazivač je ekspresno dobio još jednu šansu koju jednostavno mora iskoristiti.

Na drugoj strani oktogona će stajati "vječna" brazilska nada Erick Silva. Za ovog Brazilca se od početka vjerovalo da će jednog dana biti velika zvijezda i UFC prvak. No, Silva je za sada svaki drugi meč u UFC-u izgubio - i to doslovno. Prateći njegovu karijeru u UFC-u primjetno je da Minotaurov štićenik pobjeđuje slabije borce, a redovito i to vrlo teško gubi od onih boljih. Tako su ga sada "glave" stajali Carlo Prater, Jon Fitch, Dong Hyun Kim i Matt Brown. Sve u svemu, Silva unatoč mladolikom licu ima već 30 godina na leđima te se mora  uozbiljiti, ako ikada želi među elitne borce. Jer... ovim će tempom jako teško stići čak i do TOP-a 10 u svojoj diviziji, a kamoli do izazivačke pozicije. Sasvim je jasno da ga UFC "mazi" i da mu redovito nakon posrtaja baci kakvu "kost" koja bi ga trebala vratiti u pobjednički ritam. Da se ne radi o razvikanoj zvijezdici, još uvijek bi vrlo vjerojatno gulio staž u uvodnim borbama, no ovako redovito nastupa u društvu puno kvalitetnijih imena. Ispit protiv Koschecka je vrlo bitan za Silvu jer ima šansu napokon povezati dvije pobjede u nizu i isplivati iz ritma "toplo-hladno". Ipak, Koscheck je "tvrda kost" koja će svoju kožu prodati vrlo skupo pa s nestrpljenjem iščekujemo ovaj sjajan okršaj.

Među glavnim dvobojima ćemo još istaknuti meč domaće Amande Nunez i Amerikanke Shayne Baszler. Brazilka je poznatije ime koje u UFC-u već ima dvije vrijedne pobjede i poraz od izazivačice Cat Zingano. Baszler će ovo biti tek drugi nastup za elitnu promociju nakon što je u razočaravajućem debiju na UFC-u 177 poražena od Bethe Correire. U glavnom programu još nastupa Leonardo Santos protiv Tonyja Martina, Gilbert Burns protiv Alexa Oliveire i Godofredo Castro protiv Andrea Filija.

Sve u svemu, u Rio de Janeiru nas očekuje vrlo zanimljiv event, a posebno intrigantne su dvije glavne borbe večeri. Izravni prijenos starta u 03:00 sata iza ponoći stroga ne propustite UFC Fight Night 62 ekskluzivno na Fight Channel PPV-u i FCWorld.tv-u.

UFC Fight Night 62: Maia vs. LaFlare

Demian Maia vs. Ryan LaFlare
Erick Silva vs. Josh Koscheck
Alex Oliveira vs. Gilbert Burns
Tony Martin vs. Leonardo Santos
Shayna Baszler vs. Amanda Nunes
Andre Fili vs. Godofredo Pepey

Uvodne borbe:

Akbarh Arreola vs. Francisco Trinaldo
Katsunori Kikuno vs. Kevin Souza
Drew Dober vs. Leandro Silva
Cain Carrizosa vs. Leonardo Mafra
Jorge de Oliveira vs. Christos Giagos
Fredy Serrano vs. Bentley Syler

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala