Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


MasterChef Hrvatska se vraća na male ekrane 20. ožujka
Proljeće 2015. opet će biti u znaku masterchefmanije: novi kuhari amateri, izazovi, recepti i kuharski trikovi u novoj sezoni

MasterChef Hrvatska se vraća na male ekrane 20. ožujka

Show koji je pomaknuo granice kulinarstva u Hrvatskoj i približio vrhunsku kuhinju svima, rasplamsao štednjake i ljubav prema kuhanju, vraća se u svojoj trećoj sezoni!

Šime Sušić i Nikola Lesar već nose titule najboljih kuhara amatera, a sada je na redu potraga za najboljim kuharom amaterom treće sezone showa MasterChef Hrvatska. Više od 1700 zainteresiranih prijavilo se za sudjelovanje u trećoj sezoni, no samo odabrani ući će uži izbor i dobiti priliku natjecati se za glavnu nagradu te učeći od naših najboljih kulinarskih stručnjaka zauvijek promijeniti svoje živote.

Voditeljske palice i u trećoj sezoni prihvatit će se Igor Mešin koji je u međuvremenu i sam imao priliku okušati se u kuharskim izazovima u Celebrity formatu ovog showa prošlog proljeća. Žiri koji će ocjenjivati kuhare amatere, ali i educirati natjecatelje čini provjereni trio Radovan Marčić, Dino Galvagno i Andrej Barbieri.

KONCEPT TREĆE SEZONE

U MasterChef 3 ući će TOP 50 natjecatelja, a tko će sve dobiti privilegiju ući i u popularnu i nadasve primamljivu MasterChef kuhinju, vidjet ćemo tek nakon prvih izazova pred kojima će se naći samo odabrani kuhari amateri. Rijetki će pristupiti i posljednjem, eliminacijskom izazovu koji će dati TOP 16 natjecatelja koji će ući u MasterChef kuhinju i boriti se za titulu trećeg hrvatskog MasterChefa i nagradu od 100 000 kuna. Brojni izazovi naći će se ubrzo ispred TOP 16 natjecatelja koji će u MasterChef kuhinji morati pokazati i dokazati svoj talent.

Nakon što natjecatelji uđu u MasterChef kuhinju pred njima će se naći, već svima dobro poznati izazovi poput Testa kreativnosti, Kutije iznenađenja, Test osjetila, Gastrodueli i Stres test, ali i Gastroakademija tijekom koje će natjecatelji imati priliku i nešto naučiti kako bi u budućim izazovima bili još bolji.

Potraga za novim najboljim kuharom amaterom počinje od 20. ožujka na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala