Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC 185 uživo na FC-u: Pettis i Esparza brane naslove!
American Airlines Centar u Dallasu bit će domaćin UFC-a 185 na koje ćemo vidjeti i dvije borbe za naslov

UFC 185 uživo na FC-u: Pettis i Esparza brane naslove!

Svoje će naslove u noći sa subote na nedjelju 15. ožujka braniti Anthony Pettis i Carla Esparza, ali i ostale borbe koje su u programu ovog događaja iznimno su zanimljive.

Anthony Pettis (18-2) će drugi put braniti naslov najboljeg UFC borca u lakoj kategoriji koji je osvoji protiv Bensona Hendersona. Uspješno je sačuvao pojasa u svojem vlasništvu protiv Gilberta Melendeza, a sad će mu ga pokušati preoteti Rafael dos Anjos. Nakon što je više od godinu dana mirovao zbog ozljede Pettis se uspješno vratio i uoči dvoboja s Rafaelom dos Anjosom najavio da redom želi srediti sve izazivače i ostaviti neizbrisiv trag u ovoj kategoriji. Jedna od prepreka na tom putu je odlično Dos Anjos (23-7) koji je ostvario tri pobjede u nizu te pokazao koliko je opasan kad je nokautirao Bensona Hendersona.

"Pettis je dobar borac, ali znam da nije nepobjediv. Na vrhu smo naše divizije i tko god te noći napravi pogrešku skupo će je platiti"., izjavio je Rafael dos Anjos koji će učiniti sve da skine Pettisa s trona.

Pettis i Dos Anjos dobili su izvrsno dodatno "društvo" u programu ovog događaja. Između ostalih tu su Carla Esparza i Joanna Jedrejczyk. Esparza (10-2) će prvi put braniti naslov, a, prvakinja je postala u 20. sezoni Ultimate Fightera kad je u finalu bila bolja od Rose Namajunas. Njena protivnica, 27-godišnja Poljakinja Joanna Jedrejczyk, u meč ulazi  neporažena. Tijekom karijere ostvarila je osam pobjeda te je sjajna udaračica i svakako će biti veliki izazov za Esparzu koja bi svoju priliku trebala tražiti u hrvanju.

Na UFC-u 185 vidjet ćemo i obračun Johnyja Hendricksa i Matta Browna. Nakon što je Tarec Saffiedine otpao iz borbe protiv Matta Browna ponudu je prihvatio Hendricks. Hendricks je u Dallasu točno prije godinu dana postao UFC prvak, ali mu je potom Robbie Lawler uzvratio i preoteo naslov u velter kategoriji. Iako u karijeri ima 11 poraza Matt Brown još nikad nije nokautiran pa će biti zanimljivo vidjeti kako će kontrolirati opasnu Hendricksovu ljevicu. Obojica su u posljednjim mečevima izgubila od Lawlera i obojica žele novu priliku da se domognu pojasa.

"Ako pobijedim Johnyja Hendricksa, ne vidim što bi mi još trebalo da dobijem priliku boriti se za titulu. Moja najveća želja je još se jednom sastati protiv Robbieja Lawlera", rekao je Matt Brown, a istu želju ima i Hendricks.

Još jedan odličan meč trebali bi nam priuštiti Alistair Overeem i Roy Nelson koji će se naći na suprotnim stranama u Dallasu. Čeka nas zanimljiv obračun dvojice teškaša koja su imala određenih problema tijekom posljednjih borbi. Alistair Overeem (38-14) je posljednji put u oktogonu bio u prosincu kad je nokautirao Stefana Struvea. No, prije toga je imao tri poraza u četiri borbe. Roy Nelson (20-10) je u posljednjem meču poražen od Marka Hunta i ima tri poraza u posljednje četiri borbe.

U glavnom dijelu programa naći će se i Henry Cejudo i Chris Cariaso. Cejudo će dobiti još jednu priliku nastupiti u muha kategoriji s tim da ga čeka težak izazov. Chris Cariaso je u prošlom meču napadao prvaka Demetriousa Johnsona, a san o naslovu završio je u drugoj rundi. Cejudo u prvom meču nije prošao na vagi u muha kategoriju, a nakon toga u svom UFC debiju, u bantam meč protiv Dustina Kimura, došao je do pobjede. Sada će opet dobiti priliku u muha kategoriji protiv bivšeg izazivača.

U svakom slučaju puno je razloga da u noći sa subote na nedjelju 15. ožujka u 3 sata iza ponoći budete uz Fight Channel PPV i uživo pogledate UFC 185.


UFC 185:Pettis vs Dos Anjos

Anthony Pettis (c) vs. Rafael dos Anjos
(borba za naslov prvaka u lakoj kategoriji)

Carla Esparza (c) vs.Joanna Jędrzejczyk
(borba za naslov prvakinje u slamka kategoriji)

Johny Hendricks vs. Matt Brown

Roy Nelson vs. Alistair Overeem

Chris Cariaso vs. Henry Cejudo

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala