Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fish odlazi, Fox dolazi
Jada Pinkett Smith najavila je odlazak iz 'Gothama' nakon finala 1. sezone, dok će se Chris Chalk pridružiti seriji kao neizostavni Lucius Fox

Fish odlazi, Fox dolazi

 Nakon uzbudljivih vijesti u kojima je objavljeno kako je serija Gotham dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu, seriju su dočekale promjene glumaca i odlazak nekih omiljenih likova. 

Gotham je dinamična serija, koliko na ekranu toliko i iza ekrana. Gotovo neprestana parada novih negativaca održava serijal svježim, no često odlazak nekih od istaknutih likova publika ne prima s oduševljenjem. 

Jedan takav slučaj je i s likom Fish Mooney, koju je izvrsno utjelovila Jada Pinkett Smith. U jednom od intervjua na američkom jutarnjem programu Jada Pinkett Smith je objavila kako se neće vratiti u najavljenoj 2. sezoni Gothama.
Svoj odlazak iz sve gledanije serije je jednostavno objasnila istekom ugovora koji je potpisala na godinu dana. 

No, budite bez brige, Gothamu neće nedostajati zanimljivih likova u ostatku prve sezone, kao ni u drugoj sezoni. Dolazak novog negativca Ogrea, kojeg će glumiti Milo Ventimiglia,najavljen je još početkom prošlog mjeseca, a sada stižu nova priključenja glumačkoj postavi. 

Jedan od ključnih likova svijeta Gothama i lik koji ima snažan utjecaj na Brucea Waynea, a čiji se izostanak bez sumnje osjećao u proteklim epizodama je Lucius Fox. On svoju putanju u službi dobra započinje u Gothamu kao genije za razvoj tehnologije unutar Wayne Enterprisesa.

U ulozi Luciusa Foxa u Gotham stiže Chris Chalk. Lucius Fox će se u seriji pojaviti tijekom predzadnje epizode 1. sezone, a najavljuje se i mogućnost ostanka i u 2. sezoni. 

Lucius Fox je opisan kao moralna vodilja Brucea Waynea, koji pomaže Bruceu da održi naslijeđe svoga oca. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala