Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Popunjena postava za Specijalni izvještaj
U glavnim ulogama serijala "Specijalni izvještaj" naći će se Meagan Good kao detektivka i Stark Sands kao vidovnjak

Popunjena postava za "Specijalni izvještaj"

 Od službene najave serije Specijalni izvještaj prošlo je nešto više od mjesec dana, a već je okupljena kompletna glumačka ekipa. 

Prvo ime koje koje se ističe je prelijepa glumica Meagan Good koja će preuzeti jednu od vodećih uloga, onu detektivke Lare Vege. Meagan Good ćete prepoznati po poznatim televizijskim i filmskim ulogama od kojih je i uloga u seriji Kalifornikacija, filmu Voditelj 2: Legenda se nastavlja te Razmišljaj kao muškarac

U ulozi drugog ključnog lika serije naći će se Stark Sands kao vidovnjak, odnosno kao par vidovnjaka braće blizanaca Dasha i Arthura. Stark Sands u svom životopisu ima uloge u seriji Dva metra pod zemljom i filmu U glavi Llewyna Davisa, dok je u SAD-u najpoznatiji po svojim kazališnim uspjesima. 

Osim Meagan Good i Starka Sandsa, seriji će se pridružiti Laura Regan kao jedna od trojice vidovnjaka imena Agatha, Daniel LondonLi Jun Li.

Specijalni izvještaj je najavljen kao nastavak originalnog filma, a radnja će se odvijati 10 godina nakon izvornih događaja. 

U središtu se nalazi jedan od trojice vidovnjaka koji predviđaju buduće nasilne zločine. Nakon što neuspješno pokuša voditi miran i normalan život bez dodira s vanjskim svijetom, on ponovno pronalazi svoju svrhu koristeći svoj dar. Proganjan vizijama iz budućnosti pronalazi partnericu u detektivki koja je opterećena burnom prošlošću, a njih dvoje odluče iskoristiti njegov dar za dobro. 

Scenarij za serijal je pripremio Max Borenstein, pilot epizodu će režirati Mark Mylod, a showrunner serije će biti Kevin Falls.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala