Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hvala „50 nijansi sive“: snima se romantični film o vezi učitelja i učenice
30-godišnji učitelj i 16-godišnja učenica su zarobljeni na pustom otoku - da, to je radnja novog filma

Hvala „50 nijansi sive“: snima se "romantični film" o vezi učitelja i učenice

Stižu novi blockbusteri koji se snimaju na temelju erotskih romana, a sve zahvaljujući uspjehu Pedeset nijansi sive.

The Hollywood Reporter piše da je ogroman i neviđen uspjeh navedenog erotskog filma o BDSM vezi Christiana Greya i Anastasije Steel otvorio mjesta za razne ekranizacije dosad malo poznatih sličnih romana.

Jedan od favorita je – pazite se – roman After koji je napisala Anna Todd, vatrena obožavateljica Harryja Stylesa iz tinejdžerske pop senzacije One Direction (glavna junakinja Tessa se zaljubi u svog kolegu – Harryja). „Radnja je smještena na fakultet pa mi se čini da ćemo imati Pedeset nijansi za mlađu generaciju“, kaže producentica Jennifer Gibgot. Paramount je navodno već kupio sva prava na knjigu.

Odmah nakon slijedi Beautiful Bastard (Christina Hobbs i Lauren Billings), inspiriran Sumrak sagom, o MBA studentici koja se upusti u strastvenu vezu punu ljubavi i mržnje sa svojim šefom.

Taman kad ste mislili da ne može gore...

Roman koji spominjemo u naslovu i na početku je On The Island Tracey Garvis za čiju će adaptaciju biti zaduženi scenaristi romantične drame Zavjet ljubavi (The Vow). Producenti su već obećali da u filmu neće biti seksa kao u Pedeset nijansi, već će se fokusirati na strastvenu priču o ljubavi. Između 30-godišnjaka i 16-godišnjakinje. Koji se nađu na pustom otoku i postanu neobičan par (blago rečeno).

Na male ekrane bi trebala stići adaptacija serije knjiga Crossfire Sylvije Day koja nema S&M motiva kao Pedeset nijansi, ali ima puno seksa. Autorica knjiga je rekla: „Očekujem da će to biti kao da serija Kako se izvući s ubojstvom susreće Aferu i Seks i grad!“

Nijedan naslov trenutno nema točan datum početka prikazivanja, ali ako se trend Pedeset nijansi nastavi, ovo je tek početak.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #7
    1 0
    droca droca @ 8.3.2015. 21:10

    Tema gorko- slatko; sado- mazo; moj te pomaz'o... što reći osim SEKS apsolutno sve prodaje !!!

  • #6
    0 1
    gorlock gorlock @ 28.2.2015. 15:37

    Koliko se samo piše o ovome filmu, logično je da vas nešto tjera da ga pogledate, ako ništa drugo onda mušku publiku zasigurno glavna junakinja, a žensku publiku pak glavni junak.

    Nisam još gledao, ne znam da li ću, a opet tko bi odolio ovakvoj ljepotici

  • #5
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 28.2.2015. 11:56

    skuzi se naslov...samo sto trebas bar procitat pola clanka...a naslov bi trebao bit uvertira u pricu a ne enigma koju trebas rijesit

  • #4
    4 0
    SilkyCoco silkycoco @ 27.2.2015. 19:01

    Bok ekipa i fala na povratnoj informaciji.

    Nije krivo prevedeno, tako je namjerno. Jest da je ispravno "zahvaljujući" kako cala @ kaže (tako i piše u prvoj rečenici u članku), ali naslov nije rečenica, zato je i stavljena dvotočka nakon Hvala 50 nijansi... Imala sam nekaj drugo u glavi, očito je samo meni bilo jasno.

    Vidiš, vidiš, ne mogu reć da sam sama smislila naslov, ali nisam "prevodila" s tih stranica koje je alexia @ navela, ali očito mi je ostalo negdje "u pozadini" kad sam jučer čitala o tome. 

    Žao mi je kaj se nismo skužili. :)

  • #3
    2 0
    cala cala @ 27.2.2015. 15:28

    slažem se,ja sam isto isprva krivo razumio ili bolje rečeno nisam razumio naslov,mislim da bi ispravnije bilo "zahvaljujući filmu bla bla bla....

Pogledaj sve komentare (7)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala