Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


„50 nijansi“ toliki hit da se Jamie Dornan neće pojaviti u nastavku
Dakota Johnson nije sigurna što će biti s nastavkom, a glavni glumac i redateljica navodno nisu zainteresirani

„50 nijansi“ toliki hit da se Jamie Dornan neće pojaviti u nastavku

Foto: PR Photos

Još jedan dobar marketinški trik ili?

Jučer su se pojavile glasine da glavni glumac Jamie Dornan aka Christian Grey nije nimalo zainteresiran za ponavljanje svoje uloge u nastavku popularnog erotskog filma Pedeset nijansi sive. Nakon njega navodno se javila redateljica Sam Taylor-Johnson koja dijeli njegovo mišljenje dok je Dakota Johnson izjavila da – nema pojma. Internet je nakon toga poludio od negodovanja obožavateljica.

„Jamie je mislio da će mu film napraviti veliku uslugu za daljnju karijeru i uvrstiti ga na A listu glumaca. Uvjeravao je svoju suprugu Ameliu da se ništa neće promijeniti i da neće biti bitno što će žene diljem svijeta sliniti za njim“, navodno je izjavio pouzdani izvor za australski časopis NW.

Isto tako navodno Amelia ne može podnijeti toliku količinu eksplicitnih scena koje donose preostala dva filma pa traži od Jamieja da se povuče iz trilogije. Izvor tvrdi da je glumac ljut i na redateljicu, ali i zbog glumačke partnerice s kojom nije imao nikakvu kemiju.

Vrlo brzo nakon ovih navoda javio se E! News s ekskluzivnim vijestima: To nije istina! Jamie Dornan se ne povlači! Nastavci će se snimati s njim!

No, istina je da Universal još nije niti dao zeleno svjetlo za nastavke, a i šuška se da ako će ih biti, za režiju i scenarij će se obratiti nekome drugome. U svakom slučaju – vidjet ćemo. Film Pedeset nijansi sive dosad je zaradio preko 400 milijuna dolara u cijelom svijetu već u drugom tjednu prikazivanja, iako bilježi drastičan pad gledanosti.
Jamie Dornan i Amelia Warner

Nastavak koji će se vrlo vjerojatno zvati Pedeset nijansi mračniji (Fifty Shades Darker) kao i knjiga, u kina bi trebao doći tijekom sljedeće godine. Navodno.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 1
    alexije alexije @ 26.2.2015. 15:14

    drugi dio neće biti toliko isplativ prvi dio mu je uništio reputaciju. iako, nikad ne znaš, sex sells...

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala