Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pirati s Kariba 5 krenuli sa snimanjem, poznata radnja i glumci!
Nastavak je već nekoliko puta odgađan, glumci su mijenjani, ali iz Disneya stiže vijest da su konačno krenuli u produkciju

Pirati s Kariba 5 krenuli sa snimanjem, poznata radnja i glumci!

Peti film iz franšize Pirati s Kariba počeo je sa snimanjem ovaj tjedan u Australiji (Queensland), a konačno je poznata radnja i glavni glumci!

Johnny Depp kao kapetan Jack Sparrow, Geoffrey Rush kao Barbossa, Kevin R McNally kao Joshamee Gibbs i Stephen Graham kao Scrum otprije su poznata imena koja će se naći i u petom filmu uz nove glumce među kojima su Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites i Golshifteh Farahani.

Iako se u posljednje vrijeme govorilo da će se Orlando Bloom (Will Turner) vratiti u franšizu, iz Disneya nije bilo komentara o tome tako da je još uvijek nejasno hoćemo li ga gledati u novom filmu.

Uz obavijest o početku snimanja, iz Disneya stiže i službeni sinopsis: „Pođite s nama u novu avanturu u kojoj se kapetan Jack Sparrow još jednom nađe u nevolji kad duhovi mrtvih mornara, na čelu s njegovim starim neprijateljem, zastrašujućim kapetanom Salazarom (Bardem), pobjegnu iz Bermudskog trokuta odlučni da ubiju sve pirate. Sparrowova jedina nada za preživljavanje je pronaći legendarni Posejdonov Trozubac koji svom vlasniku daje moć nad morem...“

Dosadašnja četiri filma (Prokletstvo crnog bisera, Mrtvačeva Škrinja, Na kraju svijeta, Nepoznate plime) su u kinima ukupno zaradili 3,7 milijarde dolara, s time da je najbolju zaradu imao drugi film, Mrtvačeva Škrinja.

Peti film punog naziva Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales trebao bi se naći u kinima za dvije godine, 7. srpnja 2017.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala